Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: näin kulkee täysin itseajava Tesla – etsii määränpäässä vapaan parkkipaikankin itse

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Teslan parannettu Autopilot.Tesla julkisti tällä viikolla sen kaikkiin automalleihin saavan nyt lisävarusteena jo laitteiston osalta täyden tuen itseajamiselle tulevaisuudessa tapahtuvalla ohjelmistopäivityksellä.

Tesla myy muun muassa lisäkameroista ja -senroreista koostuvaa parannettua Autopilotia ja täyttä itseajamisen kyvykkyyttä 9 100 – 9 300 euron yhteishintaan uusiin autoihin. Parannettu Autopilot pitäisi tulla ohjelmistopäivityksenä käyttöön jo joulukuussa, kun taas täyden itseajamisen päivityksestä ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Tesla on kuitenkin julkaissut jo videon, jolla se esittelee täysin itseajavaa Model X:n prototyyppiä. Alla videolla nähdään, kuinka Model X kulkee läpi pienempien ja suurempien teiden ja katujen, liikennevalojen ja risteysten ja ramppien määränpäähän, jossa se vielä itsenäisesti etsii itselleen vapaan parkkipaikan ilman kuskia ja asettuu paikalleen.

Tältä näyttää tulevaisuus.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Harri

  Paitsi että videolla ei ole S vaa X

  • Markus Lehtiniitty

   Nyt oli hyvä korjaus! Kiitos ja anteeksi.

 2. Kairaaja

  Toivotaan, että tämä ei ole tulevaisuus. Toki meidän aikana tät ei kumiskaan nähdä.