Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jatkoa Pixel-puhelimille: Googlen omat Android Wear -älykellot tulossa alkuvuodesta

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Huhutut Googlen omat Android Wear -kellot Android Policen aiemmassa hahmotelmassa. Vasemmalla Angelfish, oikealla Swordfish.

Huhutut Googlen omat Android Wear -kellot Android Policen aiemmassa hahmotelmassa. Vasemmalla Angelfish, oikealla Swordfish.

Googlen aiemmin huhutut sen omat Android Wear -älykellot tullaan julkaisemaan vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä eli tammi-maaliskuun aikana, kertoo Evan Blass, mobiilialan tunnetuin vuotokuvien julkaisija.

Blass twiittasi asiasta viitaten myös Android Police -sivuston aiemmin jo heinäkuussa paljastamaan, yltäkin löytyvään kuvaan tulevasta kellokaksikosta.

Google kertoi yllättäen syyskuun lopulla, että piakkoin odotetun merkittävän Android Wear 2.0 -järjestelmäpäivityksen julkaisu siirtyykin ensi vuoteen. Samalla on ilmeisesti siirtynyt myös kellojen julkaisu, mutta Blassin tuore tieto on huojentava, sillä kellot ovat yhä tulossa eikä niitä ole peruttu.

Googlen kellot tunnetaan koodinimillä Angelfish ja Swordfish. Googlen jo julkistettujen Pixel ja Pixel -XL -puhelinten Marlin- ja Sailfish-koodinimet sopivat samaan teemaan.

Angelfish on Android Policen aiempien tietojen mukaan parivaljakosta suurempi ja sporttisempi. Pyöreänäyttöinen kello on varustettu kolmella painikkeella, jotka kaikki löytyvät laitteen oikealta puolelta. Ominaisuuskattaukseen lukeutuvat LTE-yhteydet, GPS-paikannus ja sykemittari. Angelfishillä olisi siis edellytykset hyödyntää Android Wear 2.0:n uusia itsenäistäviä ominaisuuksia.

Swordfish on sekin pyöreänäyttöinen älykello, joka omaa vain yhden fyysisen painikkeen. Laitteen designia kuvataan Angelfishiä sirommaksi ja hieman Apple Watchin tai Pebble Time Roundin tyyliseksi. Pienemmästä Swordfishistä puuttuvat myös monet isosiskon ominaisuuden, kuten LTE ja GPS.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut