Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Osa postitoimistoista kieltäytyy kuljettamasta mitään Samsungin puhelimia – Galaxy Note7:n vastatuuli jatkuu

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note7

Samsung on päässyt aloittamaan uudelleen Galaxy Note7:n toimitukset, mutta puhelinmalli aiheuttaa edelleen päänvaivaa omistajilleen. Nyt Briteistä kantautuu tieto, että saarivaltion merkittävin postinjakelija Royal Mail vierastaa Galaxy Note7:n kuljettamista paketeissa.

Galaxy Note7 on jo joutunut muun muassa monien lentoyhtiöiden kieltolistalle, mutta nyt myös postinjakelijat ja kuriiriyhtiöt kieltäytyvät kuljettamasta Note7-laitteita. Android Authority -sivuston saaman vihjeen mukaan Royal Mailin postitoimistoissa on käytäntönä kysyä lähetettävien pakettien sisällöistä, ja Galaxy Note7:n sisältäviä paketteja ei huolita toimitettaviksi.

Joissain tapauksissa postitoimistot kieltäytyvät toimittamasta mitään Samsungin puhelimia. Android Authority varmisti asian kuudelta postikonttorilta, ja kaksi näistä ilmoitti, ettei mitään Samsungin puhelimia huolita kuljetettaviksi.

Ongelma on merkittävä jo siksikin, että Galaxy Note7:n vaihtokampanja on edelleen käynnissä, ja moni puhelimen ostanut varmastikin mielellään käyttäisi puhelimen palauttamiseen juuri Royal Mailia. Lisäksi huhujen mukaan myös isot kansainväliset kuriiriyhtiöt olisivat kieltäytyneet kuljettamasta Note7-laitteita, mutta tähän asiaan ei vielä ole saatu vahvistusta yhtiöiltä.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut