Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uberin voi nyt tilata Sirillä tai Applen Kartoista

(Mainos: Osallistu tästä arvontaan ja voita OnePlus 5 -puhelin ja Elisan liittymä!)

Uber-logo taustalla.Uber on päivittänyt iPhone-sovellustaan lisäten tuen kahdelle Applen iOS 10 -käyttöjärjestelmäversion mahdollistamalle uudelle ominaisuudelle.

Uber-kyydin voi nyt tilata Sirin kautta puhumalla sekä myös Applen Kartat-sovelluksesta.

Uusi ominaisuuksia tukeva versio Uber-sovelluksesta on numeroltaan 2.152.9.

Kokeilun perusteella suomen kielellä Sirillä Uber-kyydin tilausta yritettäessä törmää vielä toistaiseksi usein ongelmiin ja omituisiin virheilmoituksiin. Apple Karttoihin kyydin tilaus on tullut yhdeksi vaihtoehdoksi ajo-, kävely- ja julkisen liikenteen tietojen rinnalle määränpäähän pääsemiseksi. Suomessa julkisen liikenteen tietoja ei Apple Kartoissa vielä mukana ole.

Päivitetty Uber-sovellus löytyy App Storesta. Lisäksi uusiin toimintoihin vaaditaan iOS 10.

Muista suosituista sovelluksista jo myös muun muassa WhatsApp on julkaissut oman iOS 10 -päivityksensä, joka toi tuen Sirille, uuden widget-pienoissovelluksen sekä näyttävämmän ilmoituksen saapuvien puhelujen osalta.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Erno

  Ihme, että julkaisevat sellaisella käyttöjärjestelmällä jolla on vain 2% käyttäjäkunta.

  • Vili

   No tämä käyttäjäkunta on kuitenkin se johon kannattaa panostaa ;)

  • Jonahan

   Tänään 2%, ensi viikolla 4% ja niin edespäin. Uberilla on varmasti statistiikkaa sen omista asiakkaista, joista iOS käyttäjien osuus lienee huomattavasti suurempi (syynä ainakin laitteen hinta ja Uberin päämarkkinat) kuin maailmanlaajuisista myynti- tai edes käyttötilastoista voisi suoraan lukea.

   Uberilla on iOS:lle jo softa, näiden ominaisuuksien lisäys on oletettavasti kohtuullisen helppoa (en ole itse vastaavaa tehnyt, mutta olen lukenut dokumentaation) ja halpaakin. Miksi iOS 10:a ei olisi mielestäsi kannattanut tukea?

Tuoreimmat jutut