Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Google-tabletti tulossa vielä tänä vuonna – valmistajana Huawei

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Googlelta on tulossa tänä vuonna vielä myös uusi tablettilaite. Lisäksihän siltä odotetaan myös kahta uutta HTC:n kanssa kehitettyä älypuhelinta, joiden nimiksi huhuissa on vahvistunut Pixel ja Pixel XL.

Tunnettu vuotaja Evan Blass paljasti nyt Twitterissä, että Huawein valmistama Google-tabletti 7 tuuman näytöllä ja 4 gigatavun RAM-muistilla on myös luvassa vielä tämän vuoden puolella.

Googlen julkistustilaisuus on vuorossa 4. lokakuuta. Tuolloin nähtäneen sekä Pixel ja Pixel XL -puhelinten että uuden tabletin julkistus muiden Google-laiteuutisten ohella.

Aiempi Pixel C.

Aiempi Pixel C.

Tarkempia tietoja tulevasta Google-tabletista ei vielä ole kuultu. Lisäksi myöskään sen tarkemmasta lopullisesta mallinimestä ei ole tietoa, mutta kuuluminen uuteen Nexuksia seuraavaan Pixel-sarjaan vaikuttaa käytännössä varmalta. Pixelit eroavat Nexuksista Googlen merkittävämmällä ja laitevalmistajien pienemmällä näkyvyydellä laitteissa, minkä lisäksi Nexuksista poiketen Pixelit eivät jatkossa tule puhtaalla vakio-Androidilla, vaan niitä itseään varten kehitetyllä käyttöliittymällä.

Aiemmin Googlen Pixel-valikoimaan on kuulunut jo kymmentuumainen Pixel C -tabletti.

Viime vuonna Huawei teki yhteistyötä Googlen kanssa Nexus 6P:n osalta.

Huawei itse julkisti IFA-messujen alla viime viikolla oman uuden MediaPad M3 -tablettilaitteensa.

 

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut