Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusille Honor-puhelimille luvataan kahden vuoden ajan päivityksiä

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat nyt 5 € alennuksen 1. kotiinkuljetuksestasi uutena käyttäjänä.)

Uusi Honor 8 yhdistää metallia ja lasia.

Uusi Honor 8 yhdistää metallia ja lasia.

Huawein sisarbrändin Honorin tuleville puhelimille luvataan jatkossa uusia ominaisuuksia tuovia päivityksiä kahden vuoden ajan.

Huawein USA:n verkkokaupan parissa työskentelevä Taylor Wimberly jakoi valmistajan päivityslupauksen uutisena Google+:ssa. Tämä tapahtui Honor 8:n Yhdysvaltoihin lanseeramisen vanavedessä. Honor 8:n julkistusta Eurooppaan odotetaan ensi viikolla.

Aiempina aikoina Huaweita ja Honoria ei tunnettu parhaimpien joukkoon kuuluvana Android-laitteiden päivittäjänä, mutta ilmeisesti se aikoo skarpata asiassa – toivottavasti jatkossa myös päivitysten julkaisunopeuden osalta.

Tarkemmin uusia Honor-puhelinmalleja koskeva kahden vuoden päivityslupaus sisältää ensimmäisen 12 kuukauden aikana uusia ominaisuuspäivityksiä vähintään joka kolmen kuukauden väelin.

Luvatun kahden vuoden päivitysten määräajan jälkeenkin Honor-puhelinten luvataan saavan tarvittavat tietoturvapäivitykset.

 

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Miika

  Huawei on kyllä ollut aivan luokaton päivitysten lupailemisessa ja jakelussa. Vuosien kokemuksella…

  • Tony

   Tiedä häntä… Kohta vuoden ikäiseen Honor 7:aani tullut ainakin 4 päivitystä tähän mennessä, mikä on ihan ok suoritus.

  • Kairaaja

   Mielestäni huawei päivittää ihan hy in laitteita. Honor 6 saanu uusimman anteron ja onhan tollakin laitteella ikää…

  • GalaxyS3

   Minulla on ollut Honor 6 yli vuoden ja sinä aikana päivitetty 4.4.2->5.1.1->6.0 ja välissä jotain pienempiä päivityksiä.

Tuoreimmat jutut