Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen uusi videopuhelusovellus Duo nyt myös Suomessa – Androidille ja iOS:lle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google DuoGooglen alkujaan toukokuussa esittelemä uusi videopuhelusovellus Duo on nyt julkaistu maailmanlaajuisesti. Maksuton sovellus on saatavissa niin Android-puhelimille kuin iPhonelle myös Suomessa.

Google Duo

Duo on tarkoitettu hyvin yksinkertaiseksi videopuhelusovellukseksi. Se ei tarjoa ryhmäpuheluja tai hassuja filttereitä, vaan Googlen mukaan se keskittyy yksinkertaiseen käyttökokemukseen, hyvälaatuiseen videoon ja kahden hengen välisiin puheluihin. Duo on sidoksissa käyttäjän puhelinnumeroon, eikä erillisiä käyttäjätilejä tarvita. Puhelun voi aloittaa helposti halutun käyttäjän kuvaa näpäyttämällä.

Mielenkiintoinen erikoisuus Duossa on Koputus, eli vastaanottaja näkee soittajan videolähetyksen jo ennen vastaamista. Tosin vain Androidilla tämä ominaisuus pääsee kunnolla oikeuksiinsa, sillä iPhonella se toimii vain, jos vastaanottajalla on sovellus jo valmiiksi avoinna.

Google Duo on nyt ladattavissa maksutta Google Playstä ja Applen App Storesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut