Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nexus 6 -puhelimissa toimintaongelmia 4G LTE -verkoissa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Googlen ja Motorolan Nexus 6.

Googlen ja Motorolan Nexus 6.

Googlen ja Motorolan Nexus 6 -puhelimissa on viime aikoina ilmaantunut yllättäviä ongelmia toiminnassa 4G LTE -verkoissa, kertoo muun muassa GSMArena.

Ongelmien perimmäinen syy ei ole vielä tiedossa, mutta rapotteja ongelmista on saatu ympäri maailmaa – myös Suomesta. Googlen tukipalstalla on vahvistettu ongelman olemassaolo.

Syyksi ongelmiin epäiltiin aluksi Androidin elokuun tietoturvapäivityspakettia, mutta ongelmista ovat raportoineet myös, käyttäjät jotka eivät ole vielä päivitystä puhelimiinsa suorittaneet. Lisäksi ongelmista on raportoitu sekä virallisella Androidilla että vaihtoehtoisilla ROM-asennuksilla varustetuissa laitteissa.

Ongelmat eivät toisaalta koske kaikkia Nexus 6 -käyttäjiä ja ne näyttäisivät keskittyvän vain tiettyihin operaattoreihin.

Operaattorit, Google ja Motorola lienevät jo ongelman korjauksen parissa ja mahdollinen tarvittava ohjelmistopäivitys saapunee tarjolle lähiaikoina.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Hernekeitto

  Totta!
  Olen huomannut vian ja puhelin pätkii/katkoo 4G yhteyttä usein.
  Toivottavasti vika korjataan pian!

  • Hernekeitto

   Vika ilmenee ainakin silloin, kun käyttää jotain sovellusta joka käyttää gps esim. Google Maps ja Waze.

   • Hernekeitto

    Tuli päivitys puhelin-sovellukseen ja vika korjaantui? Ei ole enää temppuilut, mutta seurataan tilannetta.

Tuoreimmat jutut