Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3:n päivitysongelma takana päin – uusin ohjelmistoversio jälleen jaossa

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3

OnePlus 3.

Keskeytetty OnePlus 3 -päivitysjakelu on nyt valmis alkamaan. Versionumeroltaan pykälän suurempi ohjelmistopäivitys suuntaa kaikille käyttäjille, oli vanha ongelmia aiheuttanut päivitys asennettu tai ei.

OnePlus kehittää omaa Android-pohjaista OxygenOS-käyttöjärjestelmäänsä

OxygenOS.

OnePlus aloitti alkuviikosta OxygenOS 3.2.0 -päivityksen jakamisen OnePlus 3-käyttäjille. Ikävä kyllä joillekin käyttäjistä ilmaantui odottamattomia ongelmia asennuksen jälkeen, minkä vuoksi jakelu keskeytettiin.

Nyt OnePlus on aloittanut päivityksen jakelun uudelleen. Kyseessä on tällä kertaa OxygenOS 3.2.1, joka sisältää kaikki vanhan päivityksen uudistukset, kuten sRGB-tilan ja parannellun RAM-muistihallinnan.

Lisäksi mukana tulee joitakin uusia pikkuparannuksia. Näihin lukeutuu esimerkiksi korjaus aiemman päivityksen aiheuttaneeseen ongelmaan, jossa SIM-kortin tunnistus saattoi epäonnistua.

OnePlussan mukaan uusi OxygenOS 3.2.1 -päivitys jaetaan kaikille OnePlus 3 -käyttäjille. Mikäli aiemman 3.2.0-päivityksen ehti asentaa, saapuu laitteelle vain hyvin pieni lisäpäivityspaketti. Vanhemmasta versiosta päivittävät taas saavat kerralla kaikki 3.2.0-uudistukset sekä tuoreimmat lisäkorjaukset. Tuttuun tapaan jakelu tapahtuu vaiheittain, eli päivitys ei välttämättä näy kaikille heti, mutta sen pitäisi saapua ladattavaksi lähiaikoina.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. runboy93

  OxygenOS 3.2.1 bugit:
  http://pastebin.com/raw/cHjH5kUk

 2. runboy93

  OxygenOS 3.2.1 bugit&korjaukset
  http://pastebin.com/raw/0wcNfQLk

 3. Markku

  Tosi hyvä,hinta laatu kohdillaan.