Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchat mullistuu – uudella ominaisuudella tallennat ja uudelleenjulkaiset snäppejä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Snapchatin uusi Memories-toiminto.

Snapchat ilmoitti eilen uudesta Memories-toiminnosta, joka tuo aiempaa kattavammat mahdollisuudet tallettaa omia lempisnäppejä myöhempää katselua varten. Samalla snäppien uudelleenjaosta tulee mahdollista.

Memories on Snapchatin mukaan uusi tapa tallettaa snäppejä ja tarinoita. Päivityksen saapumisen jälkeen omia snäppejä voi ennen muille lähettämistä tallentaa omiin muistoihin.

Snapchatin uusi Memories-toiminto.

Snapchatin uusi Memories-toiminto.

Snapchatin uusi osio löytyy kameratilan alta – eli ainoasta suunnasta, jossa ei toistaiseksi ole ollut mitään – ja sen pariin pääsee siis pyyhkäisemällä alhaalta ylöspäin. Memories-osiossa käyttäjät voivat selata tallentamiaan snäppejä ja tarvittaessa myös hakea niitä avainsanoilla.

Tallennettuja snäppejä voi myös uudelleenjakaa. Mikäli käyttäjä lisää tarinaansa yli vuorokauden vanhan snäpin, sen ympärille ilmaantuvat kehykset. Näin muut käyttäjät tunnistavat uudelleenjaettavat snäpit täysin uusista.

Yksityisyyden ylläpitoa ja Memories-kokoelman esittelyä taas helpottaa My Eyes Only -merkintä. Käyttäjät voivat merkata minkä tahansa Memories-muiston yksityiseksi, jolloin se ei näyttäydy Memoriesin päänäkymässä. Näin tallennettuja muistoja voi esitellä kavereille ilman pelkoa yksityisten hetkien livahtamisesta joukkoon.

Snapchatin mukaan Memories tuodaan käyttäjille pikkuhiljaa tulevan kuukauden aikana. Team Snapchatilta saapuva viesti ilmoittaa, kun Memories on saatavilla.

Memories on kiistatta suurin Snapchat-uudistus hetkeen. Viimeksi sovellusta laitettiin vastaavalla tavalla remonttiin kun Chat 2.0 -päivitys toi liudan uusia mahdollisuuksia Snapchat-keskusteluihin.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut