Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: näin hyvin Galaxy S7 active kestää pudotuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Galaxy S7 active

Galaxy S7 active (vasemmalla) ei hajoa kovinkaan helposti. Galaxy S7 taasen rikkoutui ensimmäisissä pudotuksissa.

Samsung esitteli hiljattain uuden Galaxy S7 active -älypuhelimen, joka kestää normaaleja Galaxy S7 -puhelimia paremmin iskuja ja pudotuksia. Kaikki Galaxy S7 -puhelimet ovat IP68-sertifioituja, joten ne ovat vesi- ja pölytiiviitä. Galay S7 active on kuitenkin testattu myös MIL-STD810-G -standardien mukaan.

PhoneBuff on ladannut YouTubeen videon, jossa se testaa, kuinka hyvin Samsungin Galaxy S7 active kestää pudotuksia. Vastaansa laite saa Galaxy S7:n perusversion. Lopputulos on varsin selvä: Galaxy S7 hajoaa ensimmäisillä pudotuksilla, mutta active-versio ei välitä pudotuksista.

Galaxy S7 active kestää ensimmäiset pudotukset helposti, jonka jälkeen laite pudotetaan useaan kertaan näyttöpuoli alaspäin. 50 pudotuksen jälkeen laite on edelleen kunnossa eikä näyttö ole hajonnut. Galaxy S7 active ei varmasti kaikkea kestä, mutta pudotuksia se kestää varmasti paremmin kuin ”normaalit” älypuhelimet.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti

    Kiva kiusata näillä videoilla, kun luuria ei täältä saa.