Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube uudisti Android- ja iOS-sovellustensa etusivun – entistä parempia videosuosituksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

YouTube Android ja iOS

YouTube on laittanut Android- ja iOS-sovellustensa etusivun ilmeen uusiksi. Lisäksi YouTuben mobiilisovelluksen on määrä tarjota videoita katsottavaksi entistä fiksummin kriteerein, kiitos neuroverkkojen.

Etusivun ulkoasua on uudistettu siivoamalla pois pienet kuvakkeet ja erilaisiin ryhmittelyihin jaetut suositukset. Niiden tilalla on nyt isot esikatselukuvat, jotka tulevat etusivulle yhtenäisenä syötteenä.

YouTube haluaa myös tarjota käyttäjille uusia videoita katsottavaksi, ja näiden tarjottujen videoiden on tarkoitus osua entistä paremmin käyttäjien mieltymyksiin. Tähän YouTube käyttää koneoppimista ja neuroverkkoja, eli järjestelmä oppii automaattisesti tekemään entistä parempia suosituksia käytön myötä.

YouTuben oman blogin mukaan parasta uudistuksessa on se, miten järjestelmä osaa tarjota enemmän tuoreita videoita niiltä tekijöiltä, joiden videoista käyttäjä on aiemminkin pitänyt. Testikäytössä käyttäjät ovat viettäneet entistä enemmän aikaa katsellen uusia videoita ja sisältöä tilaamiltaan kanavilta.

Uudistettujen videosuositusten lisäksi YouTube uudistaa myös mainostusta, kun se ottaa käyttöön erityisesti nuorille käyttäjille ja mobiililaitteilla katsoville tarkoitetut napakat kuuden sekunnin mittaiset Bumper-mainosvideot.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi