Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin otat soitonsiirron käyttöön Windows-puhelimella

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Nokia Lumia 930 tulee myös oranssina

Lumia 930.

Soitonsiirto saattaa joskus tulla tarpeeseen itse kullekin. Tämän viikon vinkkinä näytämmekin, kuinka soitonsiirto kytketään käyttöön nykyaikaisella Windows-puhelimella. Esimerkkilaitteena on Lumia 930, mutta samat ohjeet pätevät myös muille Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmää käyttäville Lumioille.

Windows Phone 8.1 mahdollistaa useita vaihtoehtoja soitonsiirrolle, kuten esimerkiksi siirto silloin, kun puhut toista puhelua. Soitonsiirron pääsee asettamaan asetusvalikosta, Asetukset – Verkko+ – Puheluasetukset – Soitonsiirto. Saapuvat puhelut voi siirtää joko omista yhteystiedoista löytyvään puhelinnumeroon tai numeron voi näppäillä myös erikseen.

Soitonsiirto Windows Phone 8.1 Soitonsiirto Windows Phone 8.1

Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä soitonsiirto tapahtuu eri tavalla kuin vanhemmalla Windows-versiolla. Soitonsiirto onnistuu pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin ja valitsemalla Kaikki asetukset – Lisäominaisuudet – Verkkopalveluissa – Soitonsiirto. Jos soitonsiirto ei tätä kautta onnistu, voi laitteeseen asentaa Microsoftin Calls+ -sovelluksen, joka avaa soitonsiirtomahdollisuudet asetusvalikkoon.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi