Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin otat soitonsiirron käyttöön Windows-puhelimella

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Nokia Lumia 930 tulee myös oranssina

Lumia 930.

Soitonsiirto saattaa joskus tulla tarpeeseen itse kullekin. Tämän viikon vinkkinä näytämmekin, kuinka soitonsiirto kytketään käyttöön nykyaikaisella Windows-puhelimella. Esimerkkilaitteena on Lumia 930, mutta samat ohjeet pätevät myös muille Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmää käyttäville Lumioille.

Windows Phone 8.1 mahdollistaa useita vaihtoehtoja soitonsiirrolle, kuten esimerkiksi siirto silloin, kun puhut toista puhelua. Soitonsiirron pääsee asettamaan asetusvalikosta, Asetukset – Verkko+ – Puheluasetukset – Soitonsiirto. Saapuvat puhelut voi siirtää joko omista yhteystiedoista löytyvään puhelinnumeroon tai numeron voi näppäillä myös erikseen.

Soitonsiirto Windows Phone 8.1 Soitonsiirto Windows Phone 8.1

Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä soitonsiirto tapahtuu eri tavalla kuin vanhemmalla Windows-versiolla. Soitonsiirto onnistuu pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin ja valitsemalla Kaikki asetukset – Lisäominaisuudet – Verkkopalveluissa – Soitonsiirto. Jos soitonsiirto ei tätä kautta onnistu, voi laitteeseen asentaa Microsoftin Calls+ -sovelluksen, joka avaa soitonsiirtomahdollisuudet asetusvalikkoon.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

 

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat nyt 5 € alennuksen 1. kotiinkuljetuksestasi uutena käyttäjänä.)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi