Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin isosta Galaxy A9:stä tulossa paranneltu versio

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung kyltti logoSamsungin Galaxy A -sarjan suurin jäsen, Galaxy A9, on saamassa tehokkaamman sisaruksen. Ylempään keskisarjaan asettuva Galaxy A9 Pro näyttäisi olevan hieman paranneltu versio joulukuussa esitellystä A9:stä.

Jo ennestään oli tiedossa, että tuleva Galaxy A9 Pro käyttää A9:n tavoin peräti kuusituumaista näyttöä. Nyt laite on ilmestynyt AnTuTu-testisovelluksen listoille, paljastaen tarkempia yksityiskohtia. Ison näytön tarkkuus on Full HD -tasoa, eli 1920 x 1080 pikseliä, ja järjestelmäpiirinä on Qualcommin Snapdragon 652, kahdeksanytimisellä suorittimella ja Adreno 510 -grafiikkapiirillä. Erona kolmen gigatavun RAM-muistilla varustettuun A9:ään Pro-versiossa käyttömuistia on neljä gigatavua. Sisäistä tallennustilaa löytyy 32 gigatavua. Myös muistikorttipaikka ja 4000 milliampeeritunnin akku kuuluvat varustukseen. Käyttöjärjestelmänä Galaxy A9 Prossa on Android 6.0.1 Marshmallow ja takakameran tarkkuus kasvaa A9:n 13 megapikselistä 16 megapikseliin.

Samsung Galaxy A9 AnTuTu

Samsung Galaxy A9 Pron virallisesta esittelystä ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta sen mallinumerolla SM-A9100 tehty versio on jo käynyt Intiassa testattavana, eli laitteen julkaisu lienee lähellä. On kuitenkin hyvin mahdollista, että Samsung jättää isolla näytetyllä varustetun A9 Pron vain Kiinan markkinoiden erikoisuudeksi.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut