Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung aikeissa lähteä haastamaan Spotifyn ja Apple Musicin ostamalla Tidalin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

TidalSamsungin huhutaan jälleen kaavailevan musiikin suoratoistopalvelu Tidalin ostoa. Tidalin pääomistaja on räppäri Jay Z, eli Shawn Carter, joka nähtiin jo muutamia kuukausia sitten Samsungin tiloissa Yhdysvaltain Piilaaksossa, ja tuolloin alkoi liikkua huhuja, että Samsung saattaisi olla ostamassa Tidalin. Nyt New York Post uutisoi huhusta, jonka mukaan Samsung olisi jälleen vetänyt ostohousut jalkaan ja kaavailisi Tidalin nappaamista itselleen.

Samsungilta ei luonnollisestikaan huhuja kommentoitu, mutta New York Postin lähteen mukaan Samsungilla kaavaillaan jotain suurta, josta halutaan olla hyvin hiljaa tässä vaiheessa.

Samsung logo kylttiKilpailu musiikin suoratoistopalveluiden kesken käy kuumana. Apple lähti kisaan mukaan viime vuonna ostaessaan itselleen Beatsin kuuloketuotannon sekä suoratoistopalvelun, josta sittemmin muovautui Apple Music. Samsungin ohella myös Spotifyn ja Googlen kerrotaan olevan kiinnostuneita Tidalista. Varsinaisen yrityskaupan sijaan Spotifyn ja Googlen kohdalla huhutaan kuitenkin enemmänkin jonkinlaisesta mahdollisesta yhteistyökuviosta Tidalin kanssa.

Lokakuussa 2014 perustetulla Tidalilla, jonka omistajiin kuuluvat myös muun muassa Madonna ja Rihanna, ei ole mennyt erityisen vahvasti kilpailussa muita palveluja vastaan. Yksi sen selkeä valtti on tarjolla oleva korkean äänenlaadun kuuntelukokemus, joka kuitenkin maksaa 19,99 euroa kuukaudessa, eli tuplahinnan peruslaatuun verrattuna.

Tidal sai hieman nostetta sovelluskauppojen latauslistoilla pari viikkoa sitten, kun Kanye West kannusti Twitterissä ihmisiä käyttämään palvelua, ja julkaisi uuden albuminsa yksinoikeudella vain Tidalissa. New York Postille puhuneen musiikkiteollisuuden sisäpiiriläisen mukaan Tidal tarvitsee kuitenkin uuden kodin pysyäkseen hengissä kovasti kilpailluilla markkinoilla.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. Henrik

    Money,money!!!. (y)

Tuoreimmat jutut