Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Älä vielä hukkaa pankkikorttiasi – Samsung Pay saapuu tänä vuonna Eurooppaan, ei välttämättä vielä Suomeen

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung Pay.

Samsung Pay.

Samsungin viime sunnuntaina esittelemät uudet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge tukevat Samsung Pay -mobiilimaksujärjestelmää, ja Samsungilta ehdittiin jo kertaalleen mainita, että Samsung Pay olisi tänä vuonna tulossa myös Pohjoismaihin. Nyt Samsungilta ollaan kuitenkin toppuuteltu asiaa, ja virallinen kanta on, että palvelu saapuu tänä vuonna Eurooppaan, muttei välttämättä vielä Suomeen tai Pohjoismaihin.

Samsung Suomi kertoi, että neuvotteluja Samsung Payn tuomisesta Suomeen on käyty ja käydään. Asiassa on kuitenkin monia Samsungista riippumattomia seikkoja, joiden vuoksi varmaa aikataulua ei vielä ole olemassa. Sen sijaan varmaa tässä vaiheessa on, että Samsung Pay otetaan tänä vuonna käyttöön Kiinassa, Australiassa, Kanadassa, Brasiliassa, Singaporessa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut