Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S7 -video paljasti: vedenpitävyys ja muut herkut mukana

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat nyt 5 € alennuksen 1. kotiinkuljetuksestasi uutena käyttäjänä.)

Samsung logo kyltti

Galaxy S7 tunnetaan tässä vaiheessa varsin hyvin, kiitos lukuisten vakuuttavien vuotojen. Viimeisen sinetin ennakkotiedoille antaa kuitenkin Samsung itse uuden verkkosivun ja tuotevideon muodossa. Materiaalista raportoi muiden mukana Gizmodo.

Galaxy S7 (vasemmalla) ja Galaxy S7 edge aiemmassa kuvassa

Galaxy S7 (vasemmalla) ja Galaxy S7 edge

Samsung Indonesia on päästänyt julkisuuteen virallisen teaser-videon, jolla tuleva Galaxy S7 on nähtävissä. Teknisistä tiedoista ei puhuta, mutta monien kaipaama vedenpitävyys tuntuu esimerkiksi olevan videon perusteella varmistettu. Samalla nähdään langaton lataus ja kaarevareunainen edge-malli.

Tulevan Galaxyn ulkonäkö osuu hyvin yksiin aiemmin nähtyjen vuotokuvien kanssa. Design pysyy hyvin vastaavana S6-malleihin verrattuna.

Video löytyy Samsungin virallisilta verkkosivuilta Galaxy S7:lle omistetusta osiosta. Sivuston vihjailevat kuvat varmistavat edelleen, että vedenpitävyys tulee todella olemaan mukana. Samalla Galaxy S7:ssä on nähtävästi panostettu turvallisuuteen sekä kameran hämäräkyvykkyyteen. Loput ominaisuudet varmistuvat jo tulevana viikonloppuna, kun Galaxy S7 esitellään virallisesti.

 

(Mainos: Yksi Moi - niin monella simmillä kuin haluat. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja jaat datan tehokkaasti niiden kesken. Tutustu ja tilaa!)

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    SURKEE

Tuoreimmat jutut