Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android Marshmallow -päivitykset Galaxy S6:lle ja S6 edgelle alkoivat Euroopassa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Android Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow

Samsung on aloittanut Android Marshmallow 6.0 -päivitysten jakelun Galaxy S6:lle ja S6 edgelle Euroopassa. Kuten aiemminkin, ensimmäisenä vuorossa on Puola. Päivitykset saapunevat muihin osiin Eurooppaa lähiviikkojen aikana.

Galaxy S6 Android 6.0 MarshmallowSamsung aloitti joulukuussa kampanjan, jossa joukko innokkaimpia Galaxy S6 -omistajia pääsi testaamaan Android Marshmallow -päivityksen beta-versiota. Sittemmin uusi käyttöjärjestelmä on viimeistelty siihen pisteeseen, että ensimmäiset viralliset päivitykset laitettiin jakoon Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa pari viikkoa sitten ja nyt on vuorossa Puola. Operaattori T-Mobilen aloittamasta päivitysten jakelusta Puolassa uutisoi SamMobile. Sivuston mukaan päivitykset ovat perinteisesti edenneet Puolasta muualle Eurooppaan ja sen jälkeen on vuorossa Pohjois-Amerikka.

Android 6.0 Marshmallow tuo mukanaan joukon uudistuksia, kuten entistä tarkemmat mahdollisuudet sovellusten oikeuksien säätelyyn, paremman virransäästön uuden torkkutilan myötä sekä natiivituen sormenjälkitunnistimelle. Lisäksi S6 ja S6 edge saavat hieman hienosäätöä käyttöjärjestelmän ulkoasuun ja teemojen käyttöön.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. pera pervi

  olisi hienoa jos tulisi kaikkialla samaan aikaan kuten omenalla. Aina hirveä odottaminen kun samsungin FW jakelu tökkii kunnolla.

  • Jani199107

   Saa nähdä tuleeko Suomeen saakka ennen Galaxy S7:n myyntiin tuloa

   • Henrik

    Yep. 😕

 2. juujika

  Niillä meni 3 kuukautta pidempään tehdä oma versionsa valmiiksi LGhen verrattuna. Mahtaa olla täynnä bloatwarea.