Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

”Terästäkin vahvempi tietoturvapuhelin” saamassa käyttöjärjestelmäksi Jollan Sailfishin

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Turing

Kuvakaappaus Turingin verkkosivuilta

Viime vuonna esitelty, huipputurvalliseksi ja terästäkin vahvemmaksi mainostettu Turing ei ole pysynyt aiemmin luvatussa aikataulussa. Viimeisin syy julkaisun viivästymiselle on kuitenkin suomalaisittain mielenkiintoinen, sillä syynä on käyttöjärjestelmän vaihtuminen Androidista suomalaisen Jollan Sailfish OS:ään.

Turing on vahvasta Liquidmorphium-metalliseoksesta valmistettu, huipputurvalliseksi kuvailtu älypuhelin, jonka piti käyttää Android Lollipop -käyttöjärjestelmää ja jonka piti ensin ilmestyä joulumarkkinoille ja sittemmin tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Nyt julkaisun kerrotaan tapahtuvan huhtikuussa.

Android Police on saanut haltuunsa Turingin ennakkotilaajille lähettämän sähköpostin, jossa yhtiö kertoo käyttöjärjestelmän vaihtumisesta. Sähköpostin mukaan Sailfish OS on saatu toimimaan hienosti laitteessa, ja viimeistelevät testit ovat nyt käynnissä. Turing käyttää Qualcommin Snapdragon 801 -suoritinta, ja kertoo sen pyörittävän Sailfish OS:ää todella nopeasti. Lisäksi Turing muistuttaa sähköpostissa, että käyttäjät pääsevät edelleen laitteella käyttämään Android-sovelluksia, sillä Sailfish OS tukee niitä, ja laitteessa on myös esiasennettuna Android-sovelluskauppa.

Omille verkkosivuilleen Turing ei Sailfishiä vielä päivittänyt, vaan siellä laitteen teknisissä tiedoissa mainitaan edelleen Android 5.1.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Calileon

    Näyttää sivuilla olevan päivitettynä käyttikseksi tuo Sailfish 2.0 ja Turing Amaeth UI.