Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia 650 saapui ennakkotilattavaksi, vaikkei sitä ole vielä julkistettu

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Lumia 650

Lumia 650

Microsoftin Lumia 650 -älypuhelimen ympärillä on viime aikoina vellonut paljon huhuja ja yhtiö esitteleekin laitteen luultavasti lähiaikoina. Vaikkei puhelinta ole vielä virallisesti julkistettu, brittiläinen MobileFun -jälleenmyyjä ottaa nyt vastaan Lumia 650:n ennakkotilauksia.

Lumia 650:n tekniset tiedot näyttävät seuraavilta MobileFunin listauksessa:

  • Viiden tuuman kosketusnäyttö 1280×720 pikselillä
  • Qualcommin Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri 1,1 gigahertsin taajuudella
  • Yksi gigatavu RAM-muistia ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa, jota voi laajentaa parhaimmillaan 128 gigatavun muistikortilla
  • Kahdeksan megapikselin takakamera
  • Yhteydet: Wi-Fi, LTE, Bluetooth 4.1 ja GPS
  • Paino: 150 grammaa

Tuleva Lumia 650 toimisi luonnollisesti Microsoftin Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen hinta MobileFunilla on 262,99 euroa, mikä vaikuttaisi varsin korkealta. Aiempien huhujen mukaan Lumia 650:n hinta asettuisi hieman yli 200 euroon. Teknisten tietojen valossa yli 250 euron hinta olisi melko korkea, joten on hyvin todennäköistä, että hinta asettuu lähelle 200 euroa.

Joidenkin huhujen mukaan Lumia 650 olisi mahdollisesti Microsoftin viimeinen Lumia-älypuhelin. Yhtiö ei kuitenkaan lopettaisi puhelimien kehittämistä ja valmistamista, sillä Panos Panayn Surface-ryhmä kehittelee tiettävästi älypuhelinta.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut