Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus X sai uuden kuosin – valkoista kultaisten reunusten kera

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

OnePlus X Champagne Edition

OnePlus X Champagne Edition

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja OnePlus juhlisti eilen kaksivuotissyntymäpäiväänsä. Tämän kunniaksi se esitteli uuden version OnePlus X -puhelimestaan, jota sai aiemmin vain valkoisena. Teknisiltä ominaisuuksiltaan laite vastaa OnePlus X:n perusversiota eli Onyxia. Yhtiö kertoi uudesta puhelimestaan verkkosivuillaan.

OnePlus X Champagne Edition on edestä ja takaa valkoinen. Reunoja kiertää kultainen reunus. Kokonaisuus näyttää ainakin allekirjoittaneen silmään varsin tyylikkäältä. Uusi versio tulee myyntiin ensi viikolla Euroopassa ja sen hinta on vastaava kuin mustalla OnePlus X:llä – eli 269 euroa. Muille markkina-alueille OnePlus X Champagne Edition saapuu hieman myöhemmin.

OnePlus X on 6,9 millimetriä paksu ja se painaa 138 grammaa. Puhelimen etupuolelta löytyy 5-tuumainen Corning Gorilla Glass 3:lla suojattu näyttö, jonka tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä eli 441 pikseliä tuumaa kohti.

Sisäpuolella hyrrää neliytiminen ja 2,3 gigahertsinen Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri. Tukena on kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, muistikorttipaikka ja 2525 milliampeeritunnin akku. Kuvista vastaavat 13 ja 8 megapikselin kamerat ja kaiken yhdistää yhtiön oma Android 5.1:n päällä toimiva OxygenOS-käyttöliittymä.

OnePlus X Champagne Edition

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut