Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kotimainen älypuhelin teki tietoturvahistoriaa

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Bittium

Suomalainen Bittium Tough Mobile -älypuhelin on saanut Kyberturvallisuuskeskuksen viranomaishyväksynnän. Vastaavaa tuotehyväksyntää ei ole aiemmin myönnetty kotimaiselle tietoturvatuotteelle.

Viestintävirasto kertoo sen Kyberturvallisuuskeskuksen hyväksyneen Android-pohjaisen Bittium Tough Mobile -puhelimen suojaamaan kansallisen suojaustason IV tietoja. Hyväksyntä koskee laitetta hallinta- ja salausjärjestelmineen.

Bittium Tough Mobile

Bittium Tough Mobile

Bittium Tough Mobile onkin suunnattu erityisesti korkeaa tietoturvaa kaipaaville viranomaisille ja yrityksille. Tough Mobilen ratkaisut perustuvat monikerroksiseen ohjelmisto- ja laitetason tietoturvatoteutukseen. Kyberturvallisuuskeskuksen ryhmäpäällikkö Aki Tauriaisen mukaan Bittium Tough Mobile on hieno osoitus tasosta, jolla kotimaisia tietoturvaratkaisuja tuotetaan.

Mikäli Bittium Oyj ei kuulosta tutulta, se johtunee yhtiönimen uutuudesta. Aiemmin yhtiö tunnettiin nimellä Elektrobit. Nimi vaihtui kesällä yhtiön myytyä automotive-liiketoimintansa ja Elektrobit-nimeen liittyvät oikeudet.

Bittium Tough Mobile

Bittium Tough Mobile

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut