Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kotimainen älypuhelin teki tietoturvahistoriaa

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Bittium

Suomalainen Bittium Tough Mobile -älypuhelin on saanut Kyberturvallisuuskeskuksen viranomaishyväksynnän. Vastaavaa tuotehyväksyntää ei ole aiemmin myönnetty kotimaiselle tietoturvatuotteelle.

Viestintävirasto kertoo sen Kyberturvallisuuskeskuksen hyväksyneen Android-pohjaisen Bittium Tough Mobile -puhelimen suojaamaan kansallisen suojaustason IV tietoja. Hyväksyntä koskee laitetta hallinta- ja salausjärjestelmineen.

Bittium Tough Mobile

Bittium Tough Mobile

Bittium Tough Mobile onkin suunnattu erityisesti korkeaa tietoturvaa kaipaaville viranomaisille ja yrityksille. Tough Mobilen ratkaisut perustuvat monikerroksiseen ohjelmisto- ja laitetason tietoturvatoteutukseen. Kyberturvallisuuskeskuksen ryhmäpäällikkö Aki Tauriaisen mukaan Bittium Tough Mobile on hieno osoitus tasosta, jolla kotimaisia tietoturvaratkaisuja tuotetaan.

Mikäli Bittium Oyj ei kuulosta tutulta, se johtunee yhtiönimen uutuudesta. Aiemmin yhtiö tunnettiin nimellä Elektrobit. Nimi vaihtui kesällä yhtiön myytyä automotive-liiketoimintansa ja Elektrobit-nimeen liittyvät oikeudet.

Bittium Tough Mobile

Bittium Tough Mobile

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi