Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uber julkaisi ruokasovelluksen

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

UberEATSSuomessakin toimiva Uber tunnetaan pääasiassa ihmisten kuljetukseen tarkoitettuna palveluna.  12 valikoidussa suurkaupungissa Uber on kuitenkin laajentanut pikkuhiljaa ruoan toimitukseen, mikä johti lopulta erillisen UberEATS-ruokasovelluksen julkaisuun.

UberEATS on Uberin ohessa toimiva palvelu, jolla käyttäjät voivat tilata ruokaa kotiinsa erinäisistä  ravintoloista. Palvelu toimii joukossa yhdysvaltalaisia kaupunkeja ja on toistaiseksi ollut käytettävissä vain varsinaisen Uber-sovelluksen kautta.

Eilen Uber kuitenkin ilmoitti, että UberEATS on saanut oman ruokatoimituksiin keskittyvän sovelluksensa. Palvelun kautta voi tilata ruokaa aamu-kymmenestä ilta-kymmeneen ja ainakin kuluvan vuoden loppuun asti toimitukset ovat ilmaisia.

UberEATS löytyy App Storesta, mutta vähemmän yllättäen palvelu toimii vain Yhdysvalloissa ei toimi Suomessa. Itse asiassa sovellus ei ole vielä käytössä useimmissa UberEATS-kaupungeissa, vaan se toimii ainoastaan Torontossa, Kanadassa.

Onneksi Suomestakin löytyy useita ravintoloita yhdistäviä kotiinkuljetuspalveluita. Näitä ovat esimerkiksi saksalainen Foodora ja suomalainen Wolt, jonka toiminta on tänään laajentunut Helsingin lisäksi Turkuun.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. JAri

    Toronto on Kandassa, eikä Yhdysvalloissa.

    • Niko Haikala

      Haha, joo, tämä olikin jo korjattu. En ollut hahmottanut yleisellä tasolla, että noita EATS-kaupunkeja löytyi USAn ulkopuolelta, niin meni sitten lause autopilotilla sen enempää prosessoimatta. :b

Tuoreimmat jutut