Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen iso iPad kärsii erikoisesta vaivasta – saattaa olla toimimaton latauksen jälkeen

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

iPad Pro

iPad Pro

Applen uuden iPad Pron myynti alkoi viime viikolla, ja nyt monet uutuuslaitteen omistajat ovat raportoineet erikoisesta vaivasta. Laite saattaa latauksen jälkeen olla jämähtänyt toimimattomaksi, ja lähtee toimimaan vasta pakotetun uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Erikoinen vaiva on kerännyt satoja kommentteja niin Applen omilla tukisivuilla kuin muun muassa MacRumorsin keskustelupalstalla. Eräillä käyttäjillä vaiva esiintyy aina, kun laite on ladattu täyteen ja otetaan latauksen jälkeen käyttöön. Vastaavaa ongelmaa on esiintynyt myös aiheesta kertoneen MacRumorsin toimituksen laitteella.

Applelta ei ole virallisesti kommentoitu asiaa, mutta Applen tuki on kehottanut muun muassa tekemään pakollisen uudelleenkäynnistyksen tai palauttamaan laitteen tehdasasetuksiin. Tiedossa ei ole, liittyykö vaiva mahdollisesti iOS 9.1 -käyttöjärjestelmään vai iPad Pron laiteohjelmistoon (firmwareen). MacRumorsin mukaan kuitenkin joillain käyttäjillä on ollut ongelmia myös iPhone 6- ja 6s-mallien kanssa, kun puhelimet ovat saattaneet yllättäen sammua, vaikka akussa on vielä ollut reilusti virtaa jäljellä. Niinpä ongelma saattaisikin piillä iOS 9 -käyttöjärjestelmässä.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Grapefruit

  Perus Applea.

 2. Henrik

  Öhöm!…mitä tähän nyt sanoisi. =)

 3. Miksu

  Joopa joo…Apple on pudonnut laadussa ihan sinne pohjakastiin. Aivan naurettavaa tämmönen.

 4. Jani199107

  Melkein harkitsin Air 2:n tilalle mutta näköjään odottelen Air 3:sta

 5. Kairaaja

  Vika on luultavasti järjestelmässä. 4s sammuilee ja jumittelee miten sattuu. Airin kansa on ollu ios9 jälkee hirveet lagia…

Tuoreimmat jutut