Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung-vuoto: tulevan metalli-Galaxyn tehot selvisivät

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Samsung logo kylttiSamsungin metallinen A-laitesarja on saamassa jälleen uuden jäsenen. Viimeisimpien tietojen perusteella luvassa on 5,5-tuumainen keskisarjalainen nimeltään Galaxy A9.

@OnLeaks, eli virallisemmin Steve Hemmerstoffer, on julkaissut Twitterissä AnTuTu-sovelluksen ruutukaappauksen. Kuvasta paljastuu useita oletettavan Galaxy A9:n teknisiä tietoja, kuten suoritin ja muistin määrä.

5,5-tuumaisella 1920 x 1080 pikselin näytöllä varustettu Galaxy A9 vaikuttaa asettuvan ylempään keskiluokkaan. Full HD -näytöntarkkuuden lisäksi laitteesta löytyy vuodon perusteella Snapdragon 620 -järjestelmäpiiri, kolmen gigatavun RAM-muisti ja 32 gigatavun tallennustila. Käyttöjärjestelmäksi kerrotaan Android 5.1.1.

Kameroiden kohdalla vuotokuvassa on ainoastaan kysymysmerkkejä, eli niiden laatu jää toistaiseksi pimentoon. Samoin puhelimen julkaisuaikataulu ja hintapolitiikka ovat epäselviä. Laitteiston perusteella Galaxy A9:n vaikuttaa kuitenkin aiemmin tänä vuonna julkaistua Galaxy A8:aa hieman tehokkaammalta. Näin ollen hinnankin voidaan olettaa hieman A8:aa korkeampi.

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. AndroidWindows

    Taas yksi lisänaula Samsungin arkkuun! Hyvä juttu!

Tuoreimmat jutut