Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pian julkistettava LG Nexus 5X paljasti värivaihtoehtonsa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nexus 5X kolmessa eri värissä

Nexus 5X kolmessa eri värissä

Googlen tämän vuoden Nexus-puhelinten julkistus on jo hyvin lähellä. Tämä ei kuitenkaan estä uusia tietoja karkaamasta julkisuuteen. Viimeisin vuoto paljastaa ainakin joitakin pienemmän Nexuksen värivaihtoehtoja.

Android Police on saanut käsiinsä pressikuvan, joka esittelee LG:n valmistamaa Nexus 5X -älypuhelinta kolmessa eri värissä. Nähtävissä ovat perinteiset musta ja valkoinen sekä erikoisempi, vaalea vihreänsininen sävy (ice blue). Kuvan asettelu ja tuore Amazon-vuoto tuntuvat varmistavan, että nämä ovat ainoat markkinoille saapuvat Nexus 5X -värit.

Nexus 5X:n oletettu myyntipakkaus

Nexus 5X:n oletettu myyntipakkaus

Eilen näimme vastaavaa kuvamateriaalia Huawein valmistamasta Nexus 6P -puhelimesta, vaikkakin vain yhdessä värissä. Lisäksi vuotokuvat esittelivät uusien Nexuksien myyntipakkaukset, tuoden lisää todisteita laitteiden nimille.

Nexus 5X:ään odotetaan tällä hetkellä Snapdragon 808 -järjestelmäpiiriä ja joko kahden tai kolmen gigatavun RAM-muistia. Tallennustilaa pitäisi löytyä 16 ja 32 gigatavua. Kuvaukseen taas tarjolla olisi viiden ja 12,3 megapikselin kamerat. Näytön koon uskotaan olevan 5,2 tuumaa ja käyttöjärjestelmäksi asettuu luonnollisesti uusin Android 6.0 Marshmallow.

Uudet Nexukset näkevät päivänvalon 29. syyskuuta. Samalla Googlen uskotaan esittelevän muun muassa uusi Chromecast-tikku.

Oletetusti lopullinen ulkoasu Nexus 5 (2015) -puhelimelle

Nexus 5X aiemmassa vuotokuvassa, jossa kamerakumpu on nähtävillä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. jhamppa

    Jokseenkin molemmat Nexukset eivät miellytä silmään sitten yhtään.. Todella voisi sanoa rumia puhelimia.. Näyttävät todella halvoilta..

Tuoreimmat jutut