Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei saattaa haastaa Galaxy Note5:n kynäkamppailuun

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Huawein logoSamsungin Galaxy Note -laitesarja on tehnyt paljon töitä avatakseen markkinoita suurikokoisille puhelimille. Samalla Notet ovat todennäköisesti onnistunein esimerkki stylus-kynän liittämisestä osaksi puhelimen käyttökokemusta. Samsung saattaa kuitenkin saada uuden haastajan Huaweilta.

Korealaiset lähteet ovat kertoneet, että Huawei kehittää parhaillaan styluksella varustettua huippupuhelinta, joka kilpailisi suoraan uuden Galaxy Note5:n kanssa. Haasteena on nähtävästi ollut löytää sopiva stylus-toimittaja, mutta GforGamesin mukaan Huawei on nyt saanut sopivan yhteistyökumppanin.

Mikäli huhu pitää paikkansa, on kyseessä varmasti suurella näytöllä varustettu puhelin. Tarkempia koko-, teho- tai julkaisutietoja ei kuitenkaan tällä hetkellä ole saatavilla.

Samsung on toistaiseksi ilmoittanut, että Galaxy Note5 ei tule Euroopan markkinoille. Monelle Note-puhelimista pitäneelle uutinen vaikuttaa olleen pettymys, eli hyvin toimivalle kynäpuhelimelle saattaisi olla kysyntää myös Note-sarjan rinnalla. Aika näyttää, millaisia julkistuksia kyseisessä tuotekategoriassa nähdään jatkossa.

Samsung Galaxy Note 5 ja S Pen

Samsung Galaxy Note5 ja S Pen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut