Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kaksi Moto 360 -älykelloa tulossa – isompaa ja pienempää

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kultainen Moto 360

Kultainen Moto 360

Motorolan kohuttu, pyöreä älykello Moto 360 on ollut myynnissä jo hyvän tovin ja huhut tulevien älykellojen ympärillä alkavat kuhista. Brasiliasta kantautuvien huhujen mukaan Motorola esittelisi seuraavaksi kaksi uutta älykelloa kahdessa eri koossa. Huhuista uutisoi 9to5Google.

Seuraavat Moto-älykellot kulkisivat nimillä Moto 360S ja Moto 360L. Näistä Moto 360S olisi luultavasti pienempi ja sen akun kooksi kerrotaan 270 milliampeerituntia. Suuremmassa Moto 360L:ssä olisi taasen 375 milliampeeritunnin akku. Vertailun vuoksi ensimmäisessä Moto 360:ssa oli 320 milliampeeritunnin akku.

Moto 360 oli suhteellisen suuri kello, joten pienempi kätiset ja ranteiset käyttäjät saattoivat tuntea kellon hieman epämukavaksi. Näin ollen lienee järkevää, että tarjolle tuodaan kaksi eri kokoista versiota, joten useammat kuluttajat voivat olla tyytyväisiä. Esimerkiksi Apple on tuonut kellostaan saataville kaksi eri kokoista versiota.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Carlos

    Kuulostaa hyvältä. L kiinnostaa jos kaikki napsahtaa kohdalleen.

Tuoreimmat jutut