Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung ja MasterCard tuovat Samsung Payn Eurooppaan

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Samsung Pay

Samsung Pay

Samsung sekä luottokorttiyhtiö MasterCard ovat ilmoittaneet yhteistyöstä, jonka tuloksena yhtiöt aikovat tuoda Samsung Pay -mobiilimaksujärjestelmän Eurooppaan. Maksujärjestelmä käyttää MasterCard Digital Enablement Service (MDES) -alustaa, jonka avulla MasterCard-kortinhaltijat voivat lisätä korttitietonsa Samsung Pay -yhteensopivaan puhelimeen ja käyttää puhelinta tämän jälkeen ostosten maksamiseen.

Erikoisuutena Samsung Pay -järjestelmässä on, että se käyttää tutumman NFC- eli Near Field Communication -teknologian lisäksi myös MST- eli Magnetic Secure Transmission -teknologiaa. Sen avulla puhelin lähettää maksupäätteelle maksukortin magneettinauhaa vastaavan signaalin, eli järjestelmä toimii myös ilman NFC-yhteyttä olevien, perinteisempien elektronisten maksupäätteiden kanssa.

Samsung Pay otetaan käyttöön Yhdysvalloissa ja Koreassa vielä loppukesän aikana. Samsung käy tällä hetkellä neuvotteluja pankkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa tuodakseen järjestelmän Eurooppaan.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut