Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Erikoinen OnePlus 2 -julkistus lähestyy – satoja VR-laseja jaossa ilmaiseksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus Cardboard

OnePlus Cardboard

OnePlus ilmoitti taannoin esittelevänsä uuden huippupuhelimensa erikoisessa VR-tilaisuudessa. Tämän mahdollistamiseksi yhtiö on kehittänyt omat halvat VR-lasinsa, joita jaetaan nyt arvonnan kautta ilmaiseksi.

OnePlus Cardboard -lasit ovat OnePlussan versio markkinoilla jo nähdyistä pahvisista virtuaalitodellisuuslaseista. Pääasiassa lasit on suunniteltu OnePlus One -puhelimelle, mutta niiden pitäisi toimia myös muiden enintään 6-tuumaisten älypuhelinten kanssa.

OnePlus Cardboard -lasit ovat ilmaiset ja ne voi tilata pelkän postimaksun hinnalla. Parhaillaan meneillään on kuitenkin arvonta, jonka voittajille OnePlus lähettää Cardboard-lasinsa täysin ilmaiseksi. Voittajia valitaan 1000 kappaletta ja kaikkien näiden kohdalla OnePlus huolehtii Cardboard-lasien postimaksuista. Kilpailu sulkeutuu huomenna, eli kiinostuneiden kannattaa toimia nopeasti.

OnePlus Cardboardin avulla käyttäjät pääsevät seuraamaan virtuaalitodellisuudessa järjestettävää OnePlus 2 -julkistustilaisuutta. Luvassa on OnePlussan mukaan immersiivinen 360 asteen kokemus. Tilaisuus järjestetään 27. heinäkuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jokke Laamanen

    ”VR-laseja jaossa”
    Siis noi pahviset ”lasit”, vai ihanko oikeat VR-lasit?

    • Niko Haikala

      Kuten jutusta käy ilmi, kyse on nimenomaan kuvassa näkyvistä pahvisista VR-laseista. :)

Tuoreimmat jutut