Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin käy, kun LG G4:ää ammutaan rynnäkkökiväärillä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Näyttökuva (243)

Älypuhelimille tehdään monia erilaisia testejä. Joskus ne pudotetaan kiehuvaan veteen ja katsotaan, kuinka kauan puhelin pysyy päällä. Monille huippupuhelimille tehdään myös pudotustestejä ja selvitetään, hajoaako puhelimen näyttö. FullMag on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa katsotaan, kuinka LG G4:lle käy, kun sitä ammutaan FAMAS-rynnäkkökiväärillä. Jo videota katsomatta saattaa arvata, kuinka puhelimelle käy.

Videon tekijä ylistää videon alussa LG G4:ää ja kertoo, että hän ei mielellään tuhoaisi laitetta. Hän kertoo, että LG G4 voittaa pahimmat kilpailijansa, Samsung Galaxy S6:n ja iPhone 6:n, helposti. Sen kamera on huomattavasti Galaxy S6:n kameraa parempi. LG G4:ssä on myös vaihdettava akku ja irroitettava takakuori.

Tekijä kuitenkin päätti laittaa LG G4:n kunnon koetukselle ja ampua laitetta. Ensimmäinen laukaus menee siististi laitteen läpi, mutta puhelin lienee toimintakyvytön. Toisella laukauksella puhelin hajoaa säpäleiksi.

Alta voit katsoa videon, jossa osumat nähdään hidastettuna. Voit myös aiemmasta jutustamme tarkastaa, kuinka Nokia 3310:lle käy, kun sitä ammutaan 20 millimetrisellä kiväärillä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut