Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vihdoin! Windows Phone sai uuden selaimen – Opera Minin vakaa versio julki

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Opera Mini 2

Windows Phonella on ollut hyvin vähän erilaisia selaimia. Google ei ole omaa Chromeaan käyttöjärjestelmälle tehnyt eikä myöskään Mozilla Firefoxiaan. Nyt kuitenkin Internet Explorer sai kilpailevan selaimen, kun Opera Mini julkaistiin virallisesti. Opera kertoo asiasta blogissaan. 

Jo viime vuoden syyskuussa Opera Minin beta-versio tuli saataville, mutta eilen yhtiö poisti beta-tarran sovelluksestaan. Nyt sovellus on vakaa ja toimiva, mutta ongelmia saattaa luonnollisesti silti ilmetä.

Opera Mini kilpailee muutamilla valttikorteillaan. Yhtiön mukaan selain pakkaa sivuja todella hyvin, minkä vuoksi datan kulutus vähenee huomattavasti. Selaimeen voi tallentaa sivuja, jotta niitä voisi lueskella ilman datayhteyttä. Opera-selaimien tunnusomainen aloitusnäkymä on tietenkin myös Opera Minissä.

Toimiakseen Opera Mini vaatii Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmäversion. Suomen kieltä selain ei ainakaan toistaiseksi vielä tue. Sovelluksen voi ladata Windows Phonen sovelluskaupasta. 

Alta voit vielä katsoa Operan esittelyvideon Mini-selaimestaan.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi