Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple julkaisi iOS 8.4 Beta 3:n

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iOS 8.4 Beta 3

Apple on tänään julkaissut kolmannen beta-version iOS 8.4:stä kehittäjille. Yhtiö aloitti iOS 8.4 betan pian iOS 8.3:n virallisen julkaisun jälkeen huhtikuun puolivälillä. Uusin beta-versio on ladattavissa OTA-päivityksenä iOS Developer Centerin kautta ja kokoa sillä on 142 megatavua.

Suurimmat muutokset ovat tapahtuneet musiikkisoittimessa. Se on muuttunut ulkoisesti huomattavasti uuden ulkonäön ansiosta. Musiikkisovelluksen alalaitaan on tullut uudenlainen minisoitin, joka aiemmin sijaitsi ylälaidassa. Sovelluksen hakutoiminto on siirtynyt oikeassa ylälaidassa olevan suurennuslasikuvakkeen alle.

Uusi beta-versio sisältää paljon vakaus- ja suorituskykyparannuksia

Huhujen mukaan uusi musiikkisoitin saapuu kuluttajille virallisen iOS 8.4:n mukana, joka julkaistaan luultavasti WWDC-tapahtumassa kesäkuussa.

iOS 8.4 Beta 3:n ohella Apple on julkaissut betan myös OS X 10.10.4, joka sisältää pitkälti erinäisiä vakaus- ja suorituskykyparannuksia.

MacRumors on ladannut YouTube-tililleen videon, josta näkee musiikkisoittimen uutta ilmettä.

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut