Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tämä jättipuhelin menee suomalaisilta sivu suun

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Huawei P8 Max

Huawei P8 Max

Huaweilla oli tänään suuri päivä. Se esitteli liudan uusia älypuhelimia tilaisuudessaan. Uutisoimme jo Huawei P8 -lippulaivaälypuhelimesta ja sen Lite-versiosta. Näiden ohella yhtiö esitteli Huawei P8 Max -jättipuhelimen, joka kuitenkin jää suomalaisilla näillä näkymin vain haaveeksi. Yhtiöllä ei ole aikeita tuoda uutuutta Pohjoismaihin.

Uutuus lienee yksi suurimmista älypuhelimista. Olemme tietenkin nähneet erilaisia 7- ja 8-tuumaisia tabletteja, joilla voi soittaa, mutta uusi Huawei P8 Max on kuitenkin virallisesti puhelin. Teknisten tietojen valossa P8 Max on samalla viivalla P8:n kanssa. Sen näyttö peittää etuosasta jopa 83 prosenttia

P8 Maxissa on valtava 6,8 tuuman IPS LCD -kosketusnäyttö, jota suojaa Corningin Gorilla Glass 4. Näytön tarkkuus on Full HD -tasoa. Huawei on saanut uutuuden yllättävän ohueen pakettiin. Sen paksuus on vain 6,8 millimetriä, vaikka puhelimen akku on yksi markkinoiden suurimpia. Sen koko on jopa 4 360 milliampeerituntia. Yhtiö kertoo, että normaalissa käytössä se kestää aikalailla 2,23 vuorokautta.

Laitteen takapuolella on 13 megapikselin kamera optisella kuvanvakaimella ja etukameran tarkkuus on viisi megapikseliä. P8 Maxin nopeudesta huolehtii Kirin 935 -järjestelmäpiiri 2,2 gigahertsin taajuudella. Uutuuden hinta pyörii 550 ja 650 euron välillä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. phablet

    No niimpä tietysti…. jospa sony tms tois tänne perukkaan nuita isompia luureja.

  2. Juan pablo

    ONKO TIETOA. MINÄ PÄIVÄNÄ HUAWEI MATE 8 tulee,kauppoihin sekä mikä sen huawei MATE 8 julkaisun messun nimi oli

Tuoreimmat jutut