Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android-suosikkisovelluksesi osaavat pian jutella Google Now’n kanssa

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Google NowGoogle Now -apuri voi tulevaisuudessa keskustella kaikkien Android-laitteeseen asennettujen sovellusten kanssa. Google kutsui tammikuussa 40 kolmannen osapuolen sovelluskehittäjää pilottihankkeeseen Google Now’n toiminnan laajentamiseksi, ja tarkoituksena on tulevaisuudessa tarjota avoin rajapinta, jota kaikki sovelluskehittäjät voivat halutessaan käyttää. Parhaimmillaan uudistus voisi muuttaa Google Now’n pikkunäppärästä apulaisesta kaiken tiedon ytimeksi älypuhelimessa. Visioista kertoi Googlen Aparna Chennapragada SxSW-tapahtumassa.

Google Now -kortit voivat tulevaisuudessa tuoda tietoja mistä tahansa sovelluksista ja Now osaa myös hyödyntää käyttäjän tottumuksia eri sovellusten kanssa kortteja näyttäessään. Google on kehittänyt Now -kortteja kysymällä tuhansilta käyttäjiltä lukemattomia kertoja, minkälaista tietoa nämä haluaisivat Google Now -korteissa nähdä kullakin hetkellä.

Chennapragada kertoo, että vaikka tietynlaiset ilmoitukset sopivat kaikille käyttäjille, Google Now -tiimi yrittää nyt saada järjestelmän toimimaan paremmin käyttäjien henkilökohtaisten mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Lisäksi, kun Googlesta on kyse, tarkoitus on sovittaa myös muutama virtuaalinen ”pääsiäismuna” Google Now -avustajaan.

Tarkempaa aikataulua avoimelle Google Now -rajapinnalle ei kerrottu.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Tuoreimmat jutut