Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony: Xperia Z3:lla menee hyvin, Xperia Z4 tulossa ennen syksyä

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

Sony on paljastanut TrustedReviewsille, että Xperia Z4 nähdään markkinoilla hyvissä ajoin ennen ensi syksyä. Samalla yhtiö antoi kommentteja Xperia Z3 -laitesarjan tilasta.

Sonyn tiedotusjohtaja Tim Harrisonin kerrotaan varmistaneen, että Xperia Z4 on seuraavaksi julkistettava laitesukupolvi. Tarkkaa julkistusaikaa tulevalle Z4-puhelimelle Harrison ei suostunut antamaan, mutta paljasti kuitenkin, että yhtiö ei ole siirtymällä 12 kuukauden julkaisusykliin. Seuraavan lippulaivan esittelyn pitäisi siis tapahtua hyvissä ajoin ennen syksyä, joka oli viime vuonna Xperia Z3:n julkistusajankohta.

Harrison kommentoi mennyttä MWC-tapahtumaa sanoen, että Sony halusi tänä vuonna keskittyä enemmän keskiluokan puhelintarjontaan. Samalla yhtiö toi kuitenkin premium-tuntumaa tarjolle uudella Xperia Z4 Tabletillaan.

Lisäksi Harrison avasi nykyisten Xperia Z3 -laitteiden tilannetta. Viime vuoden IFA-messuilla julkistetut Xperia Z3, Xperia Z3 Compact ja Xperia Z3 Tablet Compact ovat Harrisonin mukaan menestyneet hyvin. Laitteille on edelleen kysyntää ja Sony onkin päivittänyt niitä julkaisun jälkeen monin tavoin.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Welger

    Ei ihme vaikka on kysyntää. Aivan loistava puhelin!