Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jolla esittelee uuden tablettinsa toimintaa videolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Jolla tablettiJolla kertoo blogissaan tekevänsä työtä tiukkaan tahtiin, jotta Jolla Tabletit saadaan valmiiksi ja Indiegogo-tukijoiden käsiin ajoissa. Erityisen haasteen juuri nyt luo ensi viikolla Barcelonassa järjestettävä MWC, jossa Jolla aikoo esitellä tablettiaan sen varhaisesta kehitystilasta huolimatta.

Jolla kertoo panostaneensa paljon virranhallintaan, jotta tabletti kestäisi käyttöä läpi koko päivän. Tämä on tärkeää myös yritykselle itselleen, sillä laitteen mallikappaleita kuljetetaan MWC:n aikana aamusta iltaan erilaisissa palavereissa ja esittelytilaisuuksissa.

USB-portti ja WLAN-yhteydet ovat jo toiminnassa, jotta laitteen eri ominaisuuksien esittely onnistuu. Myös ääniteknologia on Jollan mukaan jo hyvässä vaiheessa, sillä tabletin nykyversiolla voi kuunnella musiikkia sekä kaiuttimien että kuulokkeiden kautta.

Muita jo sovellettuja ominaisuuksia ovat esimerkiksi erilaiset sensorit, joilla hallitaan ruudun kääntymistä ja taustavaloa. Uusimman tekstinsä mukana Jolla julkaisi videon, jolla esitellään tabletin tämänhetkisen prototyypin tilaa, laitteistoa ja jo toimivia ominaisuuksia. Yritys pyytää kuitenkin muistamaan, että kyseessä on todella vasta prototyyppi. Sailfish-käyttöliittymän ja joiltain osin laitteen itsensä ulkonäkö ei siis välttämättä vastaa lopullista tuotetta. Videon voit katsoa alta:

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kari

    Onko tuossa 4.4 Kitkat vai Lollipop?

  2. jepulis

    Öööö….ei kumpikaan.

Tuoreimmat jutut