Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung on ensimmäinen Gorilla Glass 4:n hyödyntäjä – Alphan näyttölasi vaihtoon?

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

Corning Gorilla Glass 4Corning esitteli uuden iskunkestävän lasinsa, Gorilla Glass 4:n, marraskuun loppupuolella. Nyt yhtiö on ilmoittanut, että Samsung on ensimmäinen laitevalmistaja, joka ottaa tuon entistä kestävämmän lasiteknologian käyttöön.

Corningin mukaan ensimmäinen Gorilla Glass 4 -käsittelyn saava puhelin on Samsung Galaxy Alpha. Kyseessä on Samsungin ensimmäinen premium-tuntumalla ja alumiinirakenteella markkinoitu puhelin. Panostaminen ulkoiseen laatuun kestävämmän näyttölasin muodossa on siis looginen askel.

Corning ei kuitenkaan ota kantaa siihen, millä aikataululla Galaxy Alphoja aletaan varustaa Gorilla Glass 4:llä. Toistaiseksi on siis epäselvää, missä vaiheessa uudemman näyttölasin puhelimia löytyy kaupoista.

Uuden lasiteknologian kehittämiseksi Corning on tutkinut satoja rikkoontuneita laitteita päätelläkseen, miksi näyttölasit tarkalleen hajoavat. Gorilla Glass 4:n pitäisi olla kaksi kertaa kestävämpi kuin kilpailevat tuotteet markkinoilla. Corningin mukaan Gorilla Glass 4 selviytyy hajoamatta 80 prosentissa pudotuksissa noin metrin korkeudesta asfaltille tai jollekin muulle kovalle alustalle. Samalla lasipeite on ohut, vain 0,4 millimetriä paksu.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut