Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus juhlistaa Black Fridayta – kaivattu One-puhelin tilattavissa ilman kutsua

(Mainos: Oletko Nordean asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 10 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

OnePlus One

OnePlus One

OnePlus One -puhelinta sai ensimmäisen kerran tilata ilman kutsua tänä syksynä. Tarjoukseen tarttui kuitenkin niin moni, etteivät yhtiön sivut kestäneet sitä. Monelta jäikin puhelin saamatta näiden teknisten ongelmien vuoksi. Mikäli puhelin vielä kiinnostaa, se on kuitenkin mahdollista tilata juuri nyt – jälleen ilman kutsua.

OnePlus on ilmoittanut, että se myy verkkosivullaan One-puhelimen molempia malleja ilman kutsua Black Fridayn kunniaksi. Saatavilla ovat siis sekä valkoinen 16 gigatavun versio että musta 64 gigatavun versio. Pienemmällä muistilla varustettu puhelin kustantaa 299 dollaria tai 269 euroa. Suurempi puhelin sen sijaan keventää lompakkoa 349 dollarin tai 299 euroa.

Kyseisellä hinnalla saa puhelimen, joka tarjoilee 2,5 gigahertsin Snapdragon 801 -järjestelmäpiirin, kolme gigatavua RAM-muistia ja 3100 milliampeeritunnin akun. Kameroiden kokoluokat ovat 13 ja 5 megapikseliä.

Tarjous on voimassa kolme vuorokautta tai niin kauan kuin laitteita riittää. Laitteen totutun valmistustahdin huomioon ottaen on hyvin todennäköistä, että One-puhelimet loppuvat ennen kampanjan sulkeutumista.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 3 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut