Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung suunnittelee Netflixin haastavaa videopalvelua

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungilta odotetaan lisää metallirakenteisia puhelimiaSamsungilla on tuoreiden raporttien mukaan suunnitteilla uusi videopalvelustrategia. Yhtiön oma videopalvelu on kulkenut sisäisesti nimellä Volt, mutta se tullaan todennäköisesti julkaisemaan muulla nimellä. Palvelun tarkka liiketoimintasuunnitelma ei ole tiedossa, mutta Samsungin sanotaan tähtäävän lopulta Netflix-tyyliseen kuukausimaksuilla toimivaan tilausjärjestelmään.

Netflixistä poiketen Samsungin palvelu panostaisi kuitenkin enemmän alkuperäiseen ja itsetuotettuun videosisältöön. The Information kertoo, että Samsungilla on korvamerkittynä kymmeniä miljoonia dollareita videoinvestointeja varten. Samalla eräs lähde kuitenkin tarkentaa, että mitään House of Cards -tason TV-tuotantoja ei todennäköisesti tulla näkemään.

Samsungin palvelun kerrotaankin keskittyvän enemmän lyhytmuotoiseen videosisältöön. Lisäksi palvelun tarjontaan saattaa kuulua musiikkia.

Alkuperäissisällön taka-ajatuksena on luonnollisesti, että suosittuna palvelu voisi edistää myös laitemyyntejä. Aiemmin Samsung tarjosi Google Playn kanssa kilpaillutta Media Hub -palvelua, jossa myytiin suosittuja TV-sarjoja ja elokuvia. Kyseinen palvelu on kuitenkin nyt suljettu.

Uuden videoprojektin valvojaksi kerrotaan John Pleasants, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Disneyn mobiilipalveluiden ja videopelitoiminnan parissa. Samsungille Pleasants siirtyi kesäkuussa.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi