Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Paranna unen laatua Beddit-sovelluksen avulla

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

iPhone_5_web_score_and_tips_grande10 kysymystä startupille – nyt vuorossa Beddit. Katso myös aiemmat juttusarjan suomalais-startupit!

Mitä tarjoatte ja kenelle?

Beddit valmistaa ohutta lakanan alle asetettavaa sensoria ja mobiilisovellusta unen laadun mittaamiseen ja parantamiseen.

Miten saitte idean tehdä tämän?

Olemme tehneet yhteistyötä globaalien vuodevalmistajien kanssa erilaisten teknologialisensointien osalta. Vuonna 2012 päätimme kehittää oman tiimin voimin maailman johtavan unimittarin kuluttajilla.

  • Perustettu 2006
  • Omistus Perustajat, enkelisijoittajat, pääomasijoittajat
  • Toimipaikat Espoo, Suomi. Saratoga, Kalifornia, USA
  • Henkilöstön määrä 17

Miten erotutte joukosta?

Beddit-sensori on ohut, huomaamaton eikä millään tavoin häiritse unta. Bedditin teknologia perustuu ballistokardiografiaan, ts. paineen muutosten mittaamiseen. Ainutlaatuinen teknologia pystyy mittaamaan leposykkeen ja hengitystiheyden nukkujan vuodevaatteiden alta, ja monimutkaiset algoritmit tulkitsevat signaaleista analyysin.

Miten teette tästä liiketoimintaa?

Visiomme on olla jokaisessa makuuhuoneessa – erillisenä anturina, integroituna patjaan tai vuodevaatteisiin, hotelleissa univalmennuksina, urheilijalla palautumisen seuraajana, makuuhuoneen muissa kalusteissa. Tällä hetkellä liikevaihtomme tulee sensorien myynnistä, jatkossa sovelluksen ja Beddit Cloudin kautta on mahdollista kehittää maksullista palvelusisältöä.

Millaista menestystä olette saavuttaneet?

Vuosi sitten lähdimme keräämään 80 000 dollaria joukkorahoituskampanjassa. Kampanja keräsi lopulta yli puoli miljoonaa dollaria rahaa, arvokasta mediahuomiota, sijoittajakontakteja ja jälleenmyyjien kiinnostusta. Joukkorahoituksen turvin viimeistelimme tuotteen ja tuotanto alkoi. Pian julkaisemme yhteistyön yhdysvaltalaisen kodinsisustusketjun kanssa yli 1000 myymälän kattavasta joulumyynnistä.

Miten olette nousseet nykytilanteeseen?

Erittäin kovalla työllä, upealla tiimillä ja ainutlaatuisella osaamisella – ja ripauksella hyvää tuuria.

Mikä on ollut suurin kohtaamanne haaste?

Kahden merkittävän kumppanuuden kariutuminen yhteistyökumppaneiden ajautuessa sekaviin taloudellisiin tilanteisiin.

Mikä on paras neuvo, jonka olette saaneet?

”Jos me ei pystytä tekemään Bedditistä maailman johtavaa unimittaussovellusta, me voidaan ihan hyvin lähteä kaikki himaan.”

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Seuraavaksi myydään 100 000 bedditiä joululahjaksi amerikkaisille.

Mikä startup Suomesta seuraavaksi haastatteluun ja miksi?

Beibamboo Oy. Nina tekee työtä ainutlaatuisen konseptin kanssa!

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi