Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Superhalpa Lumia 530 on nyt saapunut kauppoihin

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Lumia 530

Lumia 530

Jo heinäkuussa julkistetun Lumia 530 -halpamallin myynti on alkanut Suomessa tänään. Uutuuspuhelin on huippusuositun Lumia 520:n seuraaja ja tähtääkin samaan huokeaan hintaluokkaan, tuoden näin Windows Phone 8.1 -kokemuksen yhä useampien käyttäjien saataville.

Lumia 530:ssä on neljän tuuman näyttö 854 x 480 pikselillä. Puhelimen sisältä löytyy 1,2 gigahertsin neliytiminen Qualcomm Snapdragon 200 -järjestelmäpiiri, 512 megatavua RAM-muistia ja neljä gigatavua tallennustilaa. Lumia 530 tukee myös microSD-muistikortteja aina 128 gigatavuun saakka. Takakameralla voi ottaa viiden megapikselin kuvia.

Lumia 530 tarjoaa siis hieman edeltäjäänsä enemmän tehoa. Samalla se on muilta osin hieman hillitympi laite. Toisaalta uutuuspuhelin on myös halvempi kuin Lumia 520 oman julkaisunsa aikaan.

Lumia 530:n saa itsellelleen hieman alle sadalla eurolla. Värivaihtehtoja on neljä: harmaa, valkoinen, kirkkaan vihreä ja kirkkaan oranssi. Enemmän tai vähemmän samaa väriskaalaahan käyttävät kaikki uudet Lumia-mallit. Itse laittee lisäksi puhelimen ostaja saa 15 gigatavua ilmaista tallennustilaa OneDrive-pilvipalvelusta.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

  1. androidwp

    830 odotellessa

  2. mooli

    Ihan mielenkiinnosta, mitä ihan €urohintana tarkoittaa superhalpa?