Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta tulossa lisää metallirakenteisia ”A-luokan” puhelimia

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

Aiemmin tässä kuussa julkaistu ja syyskuussa Suomessa myyntiin asti ennättävä Samsung Galaxy Alpha on SamMobilen tietojen mukaan saamassa seurakseen lisää niin sanottuja A-sarjan puhelimia.

Galaxy Alpha oli Samsungilta mielenkiintoinen irtiotto aiemmista malleista, sillä se käyttää muun muassa varsin tehokasta järjestelmäpiiriä huomattavan ohueen ja kevyeen laitteeseen paketoituna. Lisäksi Alphaa ympäröi metallinen kehys, joka erottaa sen Samsungin ”ämpärimuovisista” laitteista.

Tiettävästi A-sarjaan on tulossa ainakin mallinumeroilla SM-A300, SM-A500 ja SM-A700 liikkuvat laitteet. Nämä laitteet asettuvat myös keskenään eri hintaluokkiin. A300 käyttää qHD-resoluutiota, eli pikseleitä näytössä on 960×540, kun taas A500:ssa on 1280×720 pikselin resoluutio. Tietoja SM-A500-mallista on jo nähtävissä Samsungin mobiilisivuilla. Tiedoista käy ilmi myös laitteen käyttöjärjestelmä, joka on Android 4.4. KitKat.

A-sarjan puhelimissa tullaan käyttämään Alphan tavoin metallirakenteita, minkä lisäksi niihin voidaan odottaa parempia etukameroita kuin Samsungin aiemmissa malleissa. Yksi mahdollisuus on uusi 3,7 megapikselin etukamera, joka tullee löytymään ensimmäistä kertaa ensi viikolla julkaistavasta Galaxy Note 4:stä.

A-sarjan laitteet ovat huhujen mukaan tulossa vielä tämän vuoden kolmannella neljänneksellä, mutta tuskin kuitenkaan vielä ensi viikon IFA-messuilla, sillä pääosaa Samsungin laitteista siellä esittää juurikin uusi Galaxy Note 4.

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi

Kommentit

 1. Punakukko

  ”A-sarjaan on tulossa ainakin mallinumeroilla SM-A300, SM-A500 ja SM-A700 liikkuvat laitteet.”

  Ja näistä sitten pari kuukautta myöhemmin mini- ja maxi -versiot.

 2. Henrik

  Samsung on vihdoinkin kuunnellut asiakkaiden palautteita ja ottanut toivottavasti opiksi tappioista,kun osavuosi tulokset ovat n.2 vuoden ajan näyttänyt miinus. merkkiä kasvussa!!!. Jos ”ämpärimuovi” mallit nyt jäisivät perus Galaxy (100-250e) malleihin + että myöskin muotoilu muutenkin erottuisi High end-luokan malleihin!!.

  • Henrik

   …erottuisi High end malleista.

   • Hena

    Paremmin ottaisivat asiakkaansa huomioon jos se poistaisi käyttöliittymästään kaikki roskasovellukset, joita ei tule ikinä edes käyttämään!

    • Henrik

     Hena.
     Totta,tai antaisi edes mahdollisuuden itse poistaa käytöstä (”Off-tilaan”) eli pois päältä.

     • GalaxyS3

      Kyllä ainakin Galaxy S3 puhelimella voi kytkeä vakio sovelluksia pois käytöstä sovelluksien hallinnan kautta. Vai onko se vain S-sarjan puhelimissa?

 3. Jake123

  No eroaahan se, kun iPhonea noin tarkoin kopioivat…
  Niin, että ihan metallikehys siinä, juu… Mmutt mites takakansi? …ämpärin reunaako edelleen…?

  • GalaxyS3

   Juu. Mutta siitä saa paremman otteen, ei ole niin liukas kuin metallinen takakansi.