Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko uusi Nexus 5 tulossa?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

nexusae0_large_thumb3

Google julkisti uusimman Nexus 5 -älypuhelimensa jo viime vuoden lokakuussa. Se kilpailee erityisesti huokealla hinnallaan ja kärkikastin ominaisuuksillaan. Lokakuussa laite esiteltiin maailmalle valkoisena ja mustana. Helmikuun alussa Google esitteli myös punaisen värivaihtoehdon. Nyt näyttäisi siltä, että uusi väri olisi liittymässä Nexus 5:n kerhoon, kertoo verkkosivusto AndroidPolice.

unnamed

Keltainen suojakuori Nexus 5 -älypuhelimelle

Googlen verkkosivujen kautta on vuotanut tieto, että laite olisi saatavilla myös keltaisena. ”Se on tehokkain Nexus -älypuhelin tähän mennessä – ja se tulee saataville valkoisena, mustana, punaisena ja keltaisena”, lukee verkkosivuilla. Keltaista versiota Google ei ole ainakaan vielä julkistanut.

Vuotokuvia uudesta Googlen Nexus 5:stä ei ole vielä tullut, mutta se voisi hyvinkin olla samanvärinen kuin Nexus 5:lle myytävä keltainen suojakuori.

Ominaisuuksiensa osalta uusi keltainen väriversio ei eroa muista. Mukana on siis yhä 4,95 tuuman kosketusnäyttö 1920×1080 pikselillä (445 pikseliä tuumaa kohti), kahdeksan megapikselin takakamera optisella kuvanvakaimella (OIS), 1,3 megapikselin etukamera Qualcomm Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri neljällä 2,3 gigahertsin suoritinytimellä, kaksi gigatavua RAM-muistia, 4G LTE -mobiiliverkkoyhteydet, 2 300 milliampeeritunnin akku sekä langattoman latauksen tuki – sekä tietenkin tuorein Android 4.4 KitKat -järjestelmäversio.

(Mainos: Oletko Nordean tai Aktian asiakas? Ota käyttöön uusi Wrapp-sovellus ja saat 5 € rahaa takaisin korttimaksusta ravintolassa!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-iittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut