Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gigantti tempaisee 15-vuotisjuhlan kunniaksi: ilmapalloista ilmaista huippuelektroniikkaa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

GiganttiGigantti aikoo vapauttaa taivaalle noin 900 helium-ilmapalloa huomenna helatorstaina 29.5.2014. Noin puolet vapautettavista sinivihreistä ilmapalloista sisältää Gigantin lahjakortteja. Tempauksella liike haluaa juhlistaa 15-vuotispäiväänsä ja se järjestetään Hämeenlinnan Vanajanlinnassa.

Lahjakortin löytävä voi hyödyntää korttinsa Hämeenlinnan uudessa Gigantti-myymälässä. Liikkeen sijainnin voit tarkistaa Gigantin kotisivuilta. Lahjakorttien arvot vaihtelevat ja parhaimmillaan niillä voi lunastaa esimerkiksi puhelimen, tabletin tai taulutelevision. Pienimmät lahjakortit taas ovat viiden euron arvoisia. Gigantti ei ole luonnollisesti kertonut, kuinka paljon niin sanotusti arvokkaampia lahjakortteja ilmapallojen joukossa on.

Pallot on tarkoitus vapauttaa kello 12.30. Tapahtumalla on kuitenkin säävaraus ja suunniteltu aika pitää vain, mikäli ei sada. Sateen sattuessa tempausta siirretään myöhemmäksi iltapäivään, kunnes sade loppuu.

Mikäli olet esimerkiksi uuden mobiililaitteen tarpeessa ja pääset käymään Hämeenlinnassa, kannattaa tapahtumassa vierailla. Toisaalta taivaalle kannattaa tuijotella muuallakin, sillä heliumpallo voi kulkea pitkänkin matkan ennen jonkun käsiin päätymistä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 
 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. osmo

    Ilmakiväärillä saa pudoteltua..

  2. a.a

    Täysi farssi! Oli yksityistilaisuus, vartijat köski kääntään ja jatkamaan matkaa. Perheet ja nuoret tykkäs…..v**** mitä mainostamista

Tuoreimmat jutut