Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung osti videofirman – ja aikoo tappaa sen sovellukset

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Shelby.tv

Samsung on raportoidusti ostanut menestyksettä jääneen Shelby.tv-sovelluksen takana olleen yrityksen. Asiasta kertoo GigaOM-sivusto. Samsung ei ole vielä virallisesti vahvistanut kauppaa.

Samsungin yritysostossa on kyse lähinnä osaamisen hankkimisesta, sillä se aikoo tietojen mukaan sulkea Shelby.tv:n tähän asti tarjoamat palvelut.

New Yorkissa toiminut Shelby.tv tarjosi erilaisia videopalveluja, joiden tavoitteena oli auttaa löytämään kiinnostavaa videosisältöä katsottavaksi – esimerkiksi keräten yhteen paikkaan Facebook-kavereiden jakamat videot. Startupista ei koskaan tullut jättipottia. Rahoitusta kolme vuotta sitten perustettu Shelby ehti nostaa 3,9 miljoonaa dollaria.

Shelby.tv oli aikanaan mukana muun muassa TechStars-kiihdyttämössä. Yhtiön tuotteet, lukuisista uusista aluista lukuun ottamatta, eivät kuitenkaan koskaan ottaneet tuulta alleen. Shelby.tv:n sovellus on ollut tarjolla sekä Android-käyttöjärjestelmälle että Applen iOSille.

Samsungin suunnitelmia yritysoston osalta ei vielä tiedetä. Samsung osti vuosi sitten myös videoratkaisuja kehittäneen MOVL:in ja on sittemmin lanseerannut kehittäjille SDK-sovelluskehitystyökalupaketin sovellusten tekemiseksi Samsung-televisioille.

Lisäksi Samsung on ostanut myös televisiolisälaitteita valmistaneen Boxeen. Shelby.tv:n tiimi voisi kehittää Samsungille uusia ohjelmistoratkaisuja älypuhelimiin, tabletteihin ja televisioihin, jotka toisivat esille mielenkiintoista sisältöä.

(Mainos: Moilta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 € / kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 € / kk! Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi