Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Play -musiikkipalvelu tuli iPhonelle

Ilmoitus: Kokeile ilmaista Ostohyvitys.fi-palvelua ja saat 10 € ostosrahaa

Google Play -musiikki Applen iOS-laitteille

Google on tuonut Play-kauppansa musiikkipalvelun nyt myös Applen iOS:lle eli ennen kaikkea iPhonelle. Sovellus toimii toki iPod toucheissakin sekä myös iPadissa, jolle sitä ei ole kuitenkaan optimoitu.

Google Play -musiikki tarjoaa joko ilmaiseksi verkkosäilytystilan 20 000 kappaleelle, joita voi sitten toistaa laitteellaan, tai 7,99 eurolla kuukaudessa All Access -musiikkitilauksen, jossa musiikkia voi lisäksi suoratoistaa rajoituksettomasti Googlen valikoimista Spotifysta tuttuun tapaan. Tarjolla on myös valmiita soittolistoja, minkä lisäksi toki voi koota myös omia – myös automaattisesti kappaleeseen, artistiin tai albumiin perustuen. Alkuun palvelu tarjoaa 30 päivää ilmaista kokeiluaikaa.

Google Play -musiikki iOS:lle löytyy Applen App Storesta. Itse sovellus on ilmainen.

Aiemmin Googlen musiikkisovellus ja -palvelu ovat olleet tarjolla sen omalle Android-käyttöjärjestelmälle. Google Play -musiikin piti tulla Applen laitteillekin jo aiemmin kuukausia sitten, mutta lanseeraus on viivästynyt tähän hetkeen. Androidille Google Play -musiikki julkaistiin toukokuussa ja tuolloin iOS-version luvattiin olevan tulossa tulevina viikkoina.

Google on aiemmin kommentoinut, että iOS-version myöhästymisen syynä olisi ollut käyttöjärjestelmän Flash-tuen puutteesta johtuvat ongelmat DRM-kopiointisuojauksen kanssa.

Apple lanseerasi iOS 7:n yhteydessä tänä syksynä oman iTunes Radio -palvelunsa, mutta sen saatavuus rajoittuu toistaiseksi vasta Yhdysvaltoihin.

Ilmoitus: Yksi Moi. Monta simmiä. Moilta saat edullisesti niin monta liittymää kuin tarvitset ja voit jakaa dataa sekä puhetta niiden kesken. Tutustu ja tilaa!

Ilmoitus Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 300 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 € alennuksen 1. ostoksestasi uutena käyttäjänä.

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi