Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Voita suuri 6 700 € Apple-paketti! Klikkaa tästä

Mobiili.fi

Ei kommentteja

Google Play -musiikkipalvelu tuli iPhonelle

Ilmoitus: Ilmaisen Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjänä saat rahaa takaisin ostoksistasi Apple Storessa ja yli 500 muussa verkkokaupassa. Klikkaa tästä ja saa 10 euron erikoisetu!

Google Play -musiikki Applen iOS-laitteille

Google on tuonut Play-kauppansa musiikkipalvelun nyt myös Applen iOS:lle eli ennen kaikkea iPhonelle. Sovellus toimii toki iPod toucheissakin sekä myös iPadissa, jolle sitä ei ole kuitenkaan optimoitu.

Google Play -musiikki tarjoaa joko ilmaiseksi verkkosäilytystilan 20 000 kappaleelle, joita voi sitten toistaa laitteellaan, tai 7,99 eurolla kuukaudessa All Access -musiikkitilauksen, jossa musiikkia voi lisäksi suoratoistaa rajoituksettomasti Googlen valikoimista Spotifysta tuttuun tapaan. Tarjolla on myös valmiita soittolistoja, minkä lisäksi toki voi koota myös omia – myös automaattisesti kappaleeseen, artistiin tai albumiin perustuen. Alkuun palvelu tarjoaa 30 päivää ilmaista kokeiluaikaa.

Google Play -musiikki iOS:lle löytyy Applen App Storesta. Itse sovellus on ilmainen.

Aiemmin Googlen musiikkisovellus ja -palvelu ovat olleet tarjolla sen omalle Android-käyttöjärjestelmälle. Google Play -musiikin piti tulla Applen laitteillekin jo aiemmin kuukausia sitten, mutta lanseeraus on viivästynyt tähän hetkeen. Androidille Google Play -musiikki julkaistiin toukokuussa ja tuolloin iOS-version luvattiin olevan tulossa tulevina viikkoina.

Google on aiemmin kommentoinut, että iOS-version myöhästymisen syynä olisi ollut käyttöjärjestelmän Flash-tuen puutteesta johtuvat ongelmat DRM-kopiointisuojauksen kanssa.

Apple lanseerasi iOS 7:n yhteydessä tänä syksynä oman iTunes Radio -palvelunsa, mutta sen saatavuus rajoittuu toistaiseksi vasta Yhdysvaltoihin.

Ilmoitus: Ilmaisen Ostohyvitys.fi-palvelun käyttäjänä saat rahaa takaisin ostoksistasi Apple Storessa ja yli 500 muussa verkkokaupassa. Klikkaa tästä ja saa 10 euron erikoisetu!

 

Seuraa Mobiili.fin juttuja

Jos pidit tästä jutusta, niin seuraa Mobiilia ja pidämme sinut ajan tasalla jatkossakin.

Voit myös tilata Mobiili.fin uutiskirjeen maksutta sähköpostiisi.

Kommentoi