Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google aloitti Androidin uuden tekstari-Hangoutsin vaiheittaisen jakelun

(Mainos: Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 400 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 ilmaista kotiinkuljetusta uutena käyttäjänä.)

Google Hangoutsin uudistuksia: sijainnin jako, tekstarit ja GIF-kuvat

Google Hangoutsin uudistuksia: sijainnin jako, tekstarit ja GIF-kuvat

 

Google on aloittanut hiljattain julkistetun uuden version jakelun Android-käyttöjärjestelmän Hangouts-sovelluksestaan. Jakelu tapahtuu käyttäjille kuitenkin vaiheittain, eli päivitystä ei välttämättä ole vielä tarjolla kaikkien käyttäjien laitteisiin.

Uusi päivitys kantaa 2.0-versionumeroa.

Hangouts saa nyt merkittäviä päivityksiä. Keskeisin muutos on tuki teksti- ja multimediaviesteille vähintään Android 4.0 -käyttöjärjestelmäversiolla varusteissa laitteissa. Vanhat viestit voidaan tuoda Hangoutsiin. Uudessa Android 4.4 KitKatissahan käyttäjällä on myös helppo mahdollisuus vaihtaa oletustekstiviestisovellusta, ja Hangouts on jo korvannut täysin aiemman viestisovelluksen.

Vaikka teksti- ja multimediaviestit tulivatkin nyt Hangoutsiin, pidetään ne sen sisällä ainakin toistaiseksi vielä erillään pikaviestikeskusteluista, mikä voi olla osittain myös hämäävää.

Lisäksi uutta on tuki animoiduille GIF-kuville, sijainnin jakomahdollisuus keskusteluissa sekä mahdollisuus jakaa lisäolotilatietoja laitteesta, puhelusta tai omasta mielialasta kuvakkein.

Tämän ohella tuoreimmassa versiossa on tehty myös muutamia virhekorjauksia.

Mikäli ei jaksa odottaa uuden Hangoutsin saapumista Google Play -kaupan kautta, tarjoaa Android Police -sivusto latauslinkkejä asennustiedostoihin, joiden avulla päivitys uuteen versioon onnistuu heti.

Hangoutsin ohella myös Google-näppäimistön uuden version jakelu on alkanut. Sen osalta uuden version tarjoamat uudistukset ovat maltillisempia ja rajoittuvat tekstinsyötön yksityiskohtiin ja mukautumiseen erilaisille näytöille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi