Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvissa NVIDIAn tuleva oma Tegra Tab -tabletti

Ilmoitus: Kokeile ilmaista Ostohyvitys.fi-palvelua ja saat 10 € ostosrahaa

NVIDIA Tegra Tab takaa

NVIDIA Tegra Tab takaa

NVIDIAlta näyttäisi todella olevan tulossa markkinoille sen omalla brändillä varustettuja tablettilaitteita. Näin aiempi grafiikkasuoritin- ja järjestelmäpiirivalmistaja on lähtemässä mukaan mobiililaitteiden kuluttajamarkkinoille.

Kerroimme aiemmin tänään ohimennen NVIDIAn omista tablettisuunnitelmista osana juttuamme NVIDIAn järjestelmäpiirin päätymisestä myös Microsoftin uuden toisen sukupolven Surfacen sisälle. Nyt tarjolla on kuvia ensimmäisestä NVIDIAn tabletista.

Oheiset kuvat julkaistiin alun perin MyDrivers-sivustolla.

Tietojen mukaan Tegra Tab voisi tarjota Android-käyttöjärjestelmän, NVIDIAn Tegra 4 -järjestelmäpiirin, seitsemän tuuman kosketusnäytön (todennäköisesti 1280×800 pikselin tarkkuudella), viiden megapikselin takakameran, HDMI-ulostulon ja stylus-kynän. Wi-Fi-verkkoja tukevan version ohella uutuus voi saapua markkinoille myös 3G-mobiiliverkkoja tukevana malliversiona. Tablettia odotetaan myös Euroopan markkinoille, ja sen pitäisi sijoittua varsin edulliseen hintaluokkaan.

Ensi vuoden aikana NVIDIAlta povataan myös uutta tehokkaampaa, uudella Tegra 5:llä sekä 10-tuuman näytöllä varustettua korkeamman hintaluokan tablettilaitetta.

Aiemmin on kuultu myös huhuja NVIDIAn suunnitelmista luoda muille valmistajille referenssilaitteita, joiden pohjalta ne voisivat helposti tehdä omat laitteensa loppuasiakkaille. Tuoreimmat vuodot kuitenkin näyttäisivät osoittavan NVIDIAn valmistelevan markkinoille myös täysin omia laitteitaan.

Osasyynä NVIDIAn intoon lähteä tekemään omia laitteita voi piillä myös sen vaikeuksissa saada sen uutta Tegra 4 -piiriä osaksi muiden valmistajien laitteita.

NVIDIA Tegra Tab lähikuvassa

NVIDIA Tegra Tab lähikuvassa

Ilmoitus: Kokeile ilmaista Ostohyvitys.fi-palvelua ja saat 10 € ostosrahaa

Ilmoitus Wolt-sovelluksella voit tilata ruokaa jo yli 300 ravintolasta. Lataa se tästä ja saat 5 € alennuksen 1. ostoksestasi uutena käyttäjänä.

Seuraa Mobiili.fitä

Kommentoi