Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ilmoitus: Osallistu arvontaan ja voita Lumia suosikkivärilläsi!

Mobiili.fi

Ylös

Ylös

1 kommentti

Pienempiä Windows-tabletteja tulossa: Lenovolta kahdeksan tuuman Miix 8, myös 7 tuuman tabletti jo bongattu

Lenovo Miix 8

Lenovo Miix 8

Windows-tablettien suunta käy kohti pienempiä kokoja ja edullisempia hintoja. Näin Microsoft ja laitevalmistajat yrittävät nostaa Windows-tablettien myyntiä.

Uuden kesäkuun lopulla esiversiona julkaistavan ja syksyksi valmistuvan Windows 8.1 -käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä markkinoille on luvassa myös uusi aalto Windows-laitteita. Pienemmistä Windows-tableteista toistaiseksi on virallisesti julkistettu vasta Acerin kahdeksantuumainen Iconia W3, joka saapuu jo kesäkuussa markkinoillekin. Pienempien tablettien menekkiä Microsoft koittaa vauhdittaa myös paketoimalla mukaan ilmaisen Office-paketin.

Kuluvalla viikolla Taiwanissa Computex-messuilla esillä oli myös muita uusia pienempiä Windows-tabletteja.

Lenovo Miix 8 takaa

Lenovo Miix 8 takaa

Lenovon tulevaan tarjontaan kuuluu oheisissa kuvissa esiintyvä kahdeksan tuuman Miix 8 -tablettilaite. Yksityiskohtaiset tiedot laitteesta ovat vielä toistaiseksi hämärän peitossa. Laitteesta kertovan Microsoft-Newsin mukaan sen pitäisi kuitenkin olla ohut ja kevyt, sisältää näyttävän näytön sekä 3G-yhteystuen. Lisäksi tarjolle on tulossa kosketuskynä.

Lisäksi Computexissa esiteltiin jo Inventec-sopimusvalmistajan kehittämää seitsemän tuuman näytöllä varustettua Lyon-koodinimellistä Windows-tablettia. Alla videolla esiteltävä laite ei tällaisenaan päätyne kauppoihin, mutta tarjoaa pohjan mahdollisille muiden merkkien laitteille, jotka Inventec valmistaa.

Seuraa Mobiili.fin juttuja

Jos pidit tästä jutusta, niin seuraa Mobiilia ja pidämme sinut ajan tasalla jatkossakin.

Voit myös tilata Mobiili.fin uutiskirjeen maksutta sähköpostiisi.

Kommentit

Kommentoi